Op zoek naar een vaste relatie…in online marketing?

We horen het vaak: bedrijfsleiders die meer willen inzetten op online verkoop maar die geen tijd of personeel hebben om dit ook daadwerkelijk te doen. Het uitbouwen van een sterke digitale aanwezigheid omvat dan ook veel meer dan een maandelijkse post op Facebook. Wie online klanten wil bereiken, de merknaam wil versterken en de verkoop wil vergroten…die heeft daar een hele kluif aan. Of niet?

Het kan ook anders. In plaats van de digitale stap telkens uit te stellen totdat er ooit meer tijd of meer personeel is, kan je nu al vooruit, met Kingsberry. Wij nemen het hele werk van je over en worden je vaste partner in online marketing. Onze specialisten zorgen op maandelijkse basis voor een complete marketing mix. We schrijven en publiceren blogposts, stellen mailings op, beheren Google en social media advertenties, voorzien content voor de social media kanalen, schrijven persberichten, etc…

Hoe gaat zo’n samenwerking in zijn werk?

Strategisch plan op maat van jouw doelgroep

Eerst en vooral werken we een strategisch online marketingplan uit maat van jouw doelgroep en jouw doelen. We bekijken ook je bestaande digitale aanwezigheid. Is er al een website? Hoe werkt die? Zijn er social media kanalen, etc?  We bepalen daarna de aanpak, het budget en de inhoudelijke focus van de content marketing.

Maandelijkse online marketing ontzorging

Dan start onze maandelijkse werking als jouw extern online marketingbureau. We realiseren dit met een team van mensen met verschillende profielen: marketing-strategen, copywriters, video-reporters, webdesigners,…. Jij kan ondertussen focussen op jouw zaak en taak en wij zorgen dat je online je klanten bereikt en de verkoop stijgt. Mooie deal, toch?

Samenwerken zonder wurgcontract

Kingsberry wil haar klanten zien groeien. De uitgave voor maandelijkse ontzorging van online marketing mag geen kostenpost worden. Het is een investering die moet renderen. Wij geloven niet in gedwongen huwelijken en schotelen daarom geen meerjaarse contracten voor. En wat zien we als resultaat? Trouwe klanten waar we een hechte band mee opbouwen en die tevreden zijn met de resultaten.

Op zoek naar een partner in online marketing?

Contacteer ons nu!

    Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
    Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry

    Leave a comment