Adverteren via Bing

Terecht onbekend en onbemind? Ontdek het potentieel van adverteren via Microsoft advertising.

Al eens gedacht om te adverteren via de zoekmachine van Microsoft? Bing adverteren of Microsoft advertising staat al sinds het begin van online marketing in de schaduw van Google Ads. Maar is dat wel terecht? Er zijn namelijk heel wat voordelen aan Bing adverteren, zeker voor B2B bedrijven.

Klaar om de groei van je bedrijf te versnellen?

Vul hier je gegevens in, wij nemen contact met je op!

Continu optimaliseren

Advertenties worden niet zomaar op de digitale wereld losgelaten. Wij monitoren alles en optimaliseren continu. De best scorende advertenties krijgen een extra push, de minst scorende halen we weer weg. Tijdens een SEA-campagne sturen we real time bij.

Doelgericht

Een SEA campagne is uiterst doelgroepgericht. Wie absoluut niet tot je doelgroep behoort, krijgt de advertentie niet te zien. We bepalen o.a. leeftijd, interesses, geslacht, woonplaats van je klanten en prospecten en focussen de campagne op hen. 

Strategische copywriting

SEA vraagt om doeltreffende en strategische copywriting. Het spel van kopteksten, ondertitels en trefwoorden moet gespeeld worden volgens een tactisch plan. Mensen doen doorklikken naar de site, die verleidingskracht moeten advertenties hebben.

De voordelen van Microsoft advertising

Afhankelijk van je doelgroep en product of dienst kan Microsoft advertising heel wat opportuniteiten bieden.

Biedt jouw bedrijf oplossingen aan voor andere bedrijven? Weet dan dat op de meeste kantoorcomputers Bing de standaard zoekmachine is. Veel professionals gebruiken Bing dus elke dag. Als B2B bedrijf is dit hét medium om op te adverteren.

Een select publiek laat je niet enkel toe om zeer efficiënt te adverteren, de kosten om te adverteren liggen ook veel lager. Omdat er minder concurrentie is, heb je minder budget nodig om resultaten te halen. Je gooit je hengel niet uit in een overbeviste vijver, maar gaat met een groot net op zoek naar interessante leads daar waar er minder kapers op de kust zijn.

Met Microsoft advertising kan je dus zeer doelgericht en kostenefficiënt adverteren op een platform vol professionals.

Wil je aan de slag gaan met Bing Ads maar weet je niet hoe?

Vul je gegevens in en één van onze marketingexperts neemt zo snel mogelijk contact met je op!