Cosy Lounge levert buitenkamers, tuinmeubelen en tuindecoraties om een stijlvolle buitenlounge te creëren. De producten zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en hebben een uniek design. Omdat Cosy Lounge een nieuw merk is ondersteunt Kingsberry hen in de volledige online marketing.

www.cosy-lounge.com

Een nieuwe aantrekkelijke, informerende en vlot navigeerbare website

Voor Cosy Lounge realiseerde Kingsberry een nieuwe aantrekkelijke, informerende en vlot navigeerbare website bovenop hun bestaande webshop. De website werd grafisch uitgewerkt zodat het even fris en stijlvol oogt als de producten zelf. Het design is dus volledig overeenkomstig met het merk en zijn productidentiteit. Daarnaast werden er inhoudelijk sterke teksten geschreven, inspirerende foto’s die tot de verbeelding spreken gebruikt en gerichte call-to-actions geplaatst. Het responsieve design zorgde ervoor dat de website makkelijk toegankelijk was via laptop, smartphone en tablet. Ook werd de site structureel opgebouwd in functie van de andere online marketing kanalen.

Enkel een website hebben volstaat echter niet. Naast de website zorgde Kingsberry ook voor de rest van de online marketing van Cosy Lounge zoals adverteren op Facebook, adverteren op Twitter, Google Adwords (adverteren in de Google zoekmachine), etc. Ook werd bijvoorbeeld het adverteren op YouTube opgevolgd door permanente analyse en optimalisatie om steeds het beste resultaat te behalen. Zo zorgden we er namelijk voor dat het advertentiegeld op de juiste manier besteed werd. Dankzij de inzet van verschillende tools zorgde Kingsberry voor hogere conversies, wat wil zeggen dat Cosy Lounge meer leads (aanvragen voor informatie) of aankopen verkreeg en zich enkel hiermee moest bezighouden.

Ook interesse in een vlot navigeerbare en actiegerichte website? Contacteer ons vrijblijvend!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer*

Uw bericht

Ik heb kennis genomen van en aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry (klik hier)