Maxevent

Wie?

Maxevent is een drukkerij die focust op de event-sector. Maxevent drukt op zowat alles, van papier tot textiel en van spandoeken tot polsbandjes. Maxevent koos Kingsberry als vaste partner voor het uitstippelen en uitvoeren van hun online marketing-strategie.

 

www.maxevent.be

Wat wilt Maxevent bereiken met Online Marketing?

Maxevent wil zich nog steviger verankeren in de digitale wereld. Op die manier willen ze de band met de klant versterken,  de verkoop doen stijgen en de naamsbekendheid vergroten. Omdat het opzetten van een online marketing strategie en het implementeren ervan een hele inspanning vraagt, wilde Maxevent een vaste partner als externe marketingdienst. 

Onze aanpak

Kingsberry ontwikkelde eerst en vooral een specifieke content strategie waarbij relevante en aantrekkelijke informatie in al zijn vormen wordt ingezet op de website en de verschillende internet-kanalen. Daarnaast beheren en optimaliseren we voortdurend de online advertentiecampagnes.  Maxevent hoeft zich op die manier geen zorgen te maken over het hele aspect ‘online marketing’, maar krijgt wel maandelijks een duidelijke rapportage over de resultaten. Maxevent focust volop op zijn expertise, wij op de onze en dat komt de groei van het bedrijf volledig ten goede!

Vlogbericht

Als deel van de content strategie realiseert Kingsberry elke kwartaal een video (vlog) waarin de tips, trends of nieuwigheden worden besproken bij Maxevent. We verspreiden en promoten deze video’s op alle sociale media. Hierdoor laten we mensen kennis maken met de producten maar geven we ook een gezicht aan Maxevent. Deze vlogs worden op de site van Maxevent geplaatst en voorzien van een contactformulier.