Revanoord is een praktijk voor kinesitherapie in Antwerpen Noord. Manuele therapie, sportkinesitherapie, rugscholing en lymfedrainage staan bij Revanoord centraal. Kingsberry lanceerde voor Revanoord een informerende website voor de groepspraktijk kinesitherapie.

Informerende website voor groepspraktijk kinesitherapie

Het team van kinesisten van Revanoord wil mensen online informeren over de praktische werking van de groepspraktijk en de therapieën die ze aanbieden.

 

Kingsberry realiseerde een heldere en beknopte website met sterke visuals die mensen onmiddellijk de belangrijkste zaken duidelijk maakt: waar de praktijk gelegen is, hoe je een afspraak maakt en waarin de kinesisten van Revanoord gespecialiseerd zijn. Een overzichtelijke homepagina geeft de bezoeker in enkele seconden antwoorden op de eerste vragen. Een pagina ‘veelgestelde vragen’ gaat dieper in op de vele praktische vragen waarmee mensen zitten als ze voor het eerst een behandeling opstarten. Thema’s zoals betaling, administratie zaken, annulaties…worden hier verduidelijkt.

 

Via een blogpagina worden webbezoekers op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen zoals verbouwingswerken, vakantieplannen, nieuwe specialisaties of nieuwe collega’s. Kinesitherapeut Gerd Van Hoof: “Mensen gaan eerst online op zoek naar een kinesist in hun buurt en zijn nieuwsgierig naar de aanpak en het team. Dankzij de uitgebreide informatie op de website, komen ze ook goed voorbereid naar de eerste behandeling en is er minder administratieve rompslomp. Zo kunnen we efficiënter werken en meer tijd besteden aan de behandeling zelf.”

Ook interesse in een vlot navigeerbare en actiegerichte website? Contacteer ons vrijblijvend!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer*

Uw bericht

Ik heb kennis genomen van en aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry (klik hier)