Xeikon

Wie?

Als innovator in de digitale-print technologie ontwerpt, ontwikkelt en levert Xeikon web-fed kleuren printers. Xeikon verdeelt wereldwijd digitale vierkleurenpersen met het label ‘Made in Flanders’

Wat willen ze?

Xeikon wil via video op een laagdrempelige en dynamische manier communiceren over de usps van hun machines, de toepassingen ervan en de domeinen waarin ze actief zijn. Concreet doel: makkelijker en meer verkopen.

Aanpak

Kingsberry ontwikkelde een videohuisstijl voor Xeikon gelinkt aan de algemene branding.

Kingsberry produceert op regelmatige basis video’s die wereldwijd worden ingezet. Dit gaat van interviews met klanten over de voordelen die ze ervaren bij het gebruik van de printers, naar productvideo’s over specifieke combinaties van ontwikkelingen tot zuivere kennisfilms over de producten, innovaties en aanverwanten.  

Resultaten
Met de online video marketing strategie bouwt Xeikon een online kenniscentrum waarmee het een band schept tussen het bedrijf en zijn partners en klanten. Daarnaast houdt de video-strategie Xeikon top of mind bij prospecten of bestaande klanten. Het is dus een uitstekende tool voor het sales team.

CS Labels CX3

Kingsberry draaide deze video klantentestimonial bij CS Labels in West Midlands, Verenigd Koninkrijk.

Accu-label CX3

Kingsberry stuurde een lokale filmploeg aan die ter plaatse bij Accu-Label, Fort Wayne, Amerika deze video testimonial ging filmen. De montage gebeurde door ons in één van onze twee Kingsberry montagestudio’s.

Action Packaging CX3

Een video klantentestimonial is een erg krachtig middel om het vertrouwen in uw bedrijf te versterken. Het is oprechter dan geschreven getuigenissen en prikkelt de nieuwsgierigheid van de kijker.

Mercian Labels CX3

Deze video klantentestimonial werd opgenomen in het Verenigd Koninkrijk bij Mercian Labels. Kingsberry filmde alles ter plaatse bij het bedrijf in Staffordshire.