Vier tips voor SEO

60seoicons_white-bg13-02

Vier tips voor SEO

Klim op die Google-ladder Je hebt een gloednieuwe website? Hoera! Nu nog zorgen dat de site begint te leven en opklimt op de Google-ladder. Daarom deze tips!

Klim op die Google-ladder

Je hebt een gloednieuwe website? Hoera! Nu nog zorgen dat de site begint te leven en opklimt op de Google-ladder. Daarom deze tips!

60seoicons_white bg13-04

Inhoud boven alles

Schrijf interessante en relevante berichten voor jouw sector en je doelgroep. Doe het met korte, frisse berichten. Maak een blog aan of een vlog en maak minstens twee keer per week een update.

60seoicons_white bg2-06

Gebruik zoekwoorden in je communicatie

Maak een lijst van woorden waarmee mensen op het web aan het zoeken zijn om jou of jouw soort onderneming te vinden. Gebruik die woorden in je communicatie. Let op: het gaat niet om termen die jij zou gebruiken, maar woorden die jouw klanten en prospecten intikken.

60seoicons_white bg2-04

Link jezelf aan anderen

Koppel jouw website aan de fijne site van partners, geïnteresseerden, medianetwerken,   social media-kanalen etc..; Door naar elkaar te verwijzen, versterk je elkaars credibiliteit. Ga dus op zoek naar vrienden!

60seoicons_white bg13-06

Video boven tekst

Mensen kijken liever naar een video dan naar lange teksten. Hou hun aandacht vast met een mooie of interessante –maar ook korte!-film. Google beloont je want met video op je site heb je tot 53 keer meer kans om bovenaan te geraken in de ranking.

Bron: www.verio.com