Onze partners

+

Kmo portefeuille

Dankzij de ondersteuning van de KMO-portefeuille kunt u tot wel 40% korting krijgen op onze adviserende diensten en opleidingen. Kingsberry is een erkend dienstverlener (DV.O216540), waardoor u als KMO geniet van deze subsidiemaatregel en een groot deel van het gefactureerde bedrag kan terugvorderen.

+

Google partner

Kingsberry is Google Partner. Dit betekent dat wij (en al onze klanten) de volle ondersteuning van Google krijgen. Alle accounts die wij beheren, krijgen een periodieke audit door de productspecialisten van Google. Daarnaast worden onze Online Marketeers uitvoerig getraind om u de best mogelijke resultaten te bezorgen.

+

Hubspot

Wanneer we het hebben over Online Marketing, mag Hubspot niet ontbreken. Als Hubspot Partner kan Kingsberry u als geen ander helpen met een Inbound Marketing strategie, -implementatie of -uitvoering. We denken met u mee vanaf het begin, en begeleiden u doorheen het hele traject met onze in-house specialisten en ondersteuning van het Hubspot-team.

+

Feweb

Als lid van dé beroepsvereniging voor digitale bedrijven engageert Kingsberry zich om te excelleren als Digital Agency. Dit doen we door op een duurzame en eerlijke manier intern én met klanten te communiceren, maar ook door kennis en ervaringen te delen met onze concullega’s. Zo bouwen we een waardevol en betrouwbaar netwerk uit dat voor elke online marketing vraag de juiste oplossing biedt.

Ja, ik wil mijn bedrijf laten groeien dankzij Kingsberry!