👋 Chantal staat klaar om je marketingafdeling te versterken!

Over Chantal

Vanaf 2 oktober: 4 dagen per week beschikbaar. 

Als ervaren project manager in de marketingwereld kent Chantal alle kneepjes van het vak. Zij helpt je met het bedenken van een totaalplaatje: van het opstellen & realiseren van jouw marketingplan tot uitvoerende taken zoals het ontwerpen van brochures of advertentievisuals.

Ontdek haar talenten

Verhalen waarmaken

Een team aansturen en in goede banen leiden? Essentieel om verhalen waar te maken. Chantal volgt strakke planningen op, evalueert en stuurt bij waar nodig. Ze kijkt verder dan haar neus lang is en stelt innovatieve ideeën voor.

Adobe wizard

Jouw branding verder uitwerken door middel van brochures of visuals te maken? Niets nieuws voor onze Adobe wizard. Illustrator, InDesign of Photoshopt kent ze als haar eigen broekzak.

Visibiliteit creëren

Chantal geeft nieuwe inzichten die positieve effecten heeft op de bedrijfsdoelstellingen en stelt je diensten/producten op een aantrekkelijke manier voor aan (potentiële) klanten.

En meer..

Het opstellen van advertenties in verschillende platformen zoals Facebook, LinkedIn & Google zodat jij de juiste doelgroep bereikt is dagelijkse kost voor Chantal. Bovendien heeft ze een team van experten achter haar staan.

Advertentiebeheer
Facebook & Instagram Ads 100%
Google Ads 100%
LinkedIn Ads 90%
Microoft Ads 70%

Ik wil een gesprek inplannen over Chantal.

Laat je gegevens achter en wij zorgen voor een gesprek.

Benieuwd wat Kingsberry nog meer doet?

Online marketing ontzorging