ONZE DIENSTEN

Versterk uw online aanwezigheid en stimuleer uw verkoop

Online Marketing Ontzorging

Wij profileren ons bij Kingsberry als een full service digitaal marketingbureau. Met Kingsberry hebt u één partner die alle online marketing kanalen beheert en optimaliseert.


I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Internet Marketing

Doel, strategie en tactiek, dat zijn de elementen van een sterk digitaal marketingplan.

DOEL: Wat wil u bereiken? Meer klanten, meer leads, meer conversies?

STRATEGIE: Hoe pakken we het aan? Welke marketingtools zijn het meest efficiënt om het verschil te maken. Welk budget kunnen we hieraan koppelen?

TACTIEK: Als het plan er is, werken we het uit, met onze specialisten. We meten de resultaten en optimaliseren indien nodig. We werken met u op lange termijn.

Marketing Opleidingen

Word jij een volleerd online marketeer in enkele dagen?

De Kingsberry Online Marketing Academy maakt van jou een hands-on digitaal marketeer.

Kies de doelen die jij wil bereiken, wij stellen het juiste pakket voor jou voor!


I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Websites

Uw etalage in de digitale winkelstraat. In één oogopslag vertelt uw site wie u bent en wat u doet. De teksten moeten helder zijn, de structuur duidelijk. Kingsberry koppelt een knap webdesign steeds aan gebruiksvriendelijkheid op elk scherm.

Daarnaast kijkt Kingsberry in de diepte: we optimaliseren de teksten voor vindbaarheid met gebruik van de juiste trefwoorden, online video en doorgedreven SEO en SEA.

Onze webdesigners bouwen websites met Drupal of WordPress. Deze websites zijn eenvoudig in gebruik en ogen zeer professioneel.

Adverteren in zoekmachines (SEA)

Naast SEO is er nog een manier om op de eerste Google-pagina terecht te komen, namelijk SEA (Search Engine Advertising). Adverteren met AdWords is het inkopen van advertentieruimte boven en naast de natuurlijke resultaten van Google. Uw advertentie verschijnt als een internetgebruiker zoekwoorden heeft ingegeven die van toepassing zijn op uw bedrijf.

Achter de AdWords-advertenties schuilt een complex systeem waarbij je via veilingen een bedrag biedt voor bepaalde zoektermen. U hoeft dit niet te doen, daar zijn wij voor.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Let u wel eens op het aantal resultaten dat u krijgt na het invoeren van een zoekwoord in Google? Het zijn er heel wat. Door gebruik te maken van SEO (Search Engine Optimization zorgt Kingsberry er voor dat uw website er bovenuit steekt tussen miljoenen andere sites. Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie betekent dat we ervoor zorgen dat uw website hoogt scoort in de zoekresultaten en uw website dus makkelijker te vinden is in een zoekmachine. Dit doen we door de juiste inhoud te plaatsen, technische verbeteringen en inkomende links op te bouwen. Maar wist je dat Google een video helemaal bovenaan zet in de resultaten? Online video is een sterk wapen en zeker het overwegen waard.

Websites – Analyse

U hebt wel een website, maar die is verouderd of bereikt amper bezoekers? Het eerste wat wij doen is de site grondig analyseren. Een ingewikkelde structuur, een flets design, trage laadtijd … de websitebezoeker klikt genadeloos weg. Maar ook subtielere zaken zijn van groot belang: gebruik van de juiste trefwoorden, de soepelheid om bekeken te worden op andere schermen, de gebruiksvriendelijkheid om de site levendig te houden. Kingsberry optimaliseert uw bestaande website maar soms/vaak … is een gloednieuwe, professionele site de beste oplossing.

Sociale Media

Uw bestaande en potentiële klanten zijn actief op social media. Logisch dus dat uw bedrijf dat ook doet. Wij zorgen dat uw website gelinkt wordt met Facebook, Twitter, etc. Eén bericht geraakt dan automatisch verspreid via de verschillende sociale netwerken en dat in de juiste vorm. Het bespaart u heel wat tijd en levert een groot bereik op.

Online Video

Mensen lezen geen ellenlange teksten op een website, ze kijken liever naar een video. Online Video is hét communicatiemiddel van de nieuwe generatie. Wist u dat de kans om op de eerste Google-pagina terecht te komen 53 keer groter is, met video op uw site? Een bezoeker blijft daarnaast gemiddeld twee minuten langer op uw website. Met video communiceert u snel en eenvoudig over uw activiteiten, acties en promoties. Kingsberry is een expert in het creëren van online video.

Adverteren op Youtube

De grootste zender van Vlaanderen. En na Google, de grootste zoekmachine ter wereld. Dat is YouTube. Het is een plek waar uw klanten veel tijd doorbrengen, u mag er dus niet ontbreken.

Youtube is een ideaal platform om te adverteren, niet op de klassieke manier, maar doelgroepgericht want dat is cruciaal voor de kracht van een YouTube-campagne én voor het efficiënt gebruik van het advertentiebudget.

Copywriting

Om gevonden te worden via Google heb je een vlotte én slimme pen nodig. In heldere teksten de juiste trefwoorden gebruiken, is cruciaal. Mensen gebruiken kernwoorden tijdens hun zoektocht via Google. Door net die woorden en woordgroepen te gebruiken geraak je hoger op de Google ranking. De copywriters van Kingsberry strijden met de pen voor uw bedrijfswebsite.

Webshop

Via een webshop kunnen uw B2B of B2C bezoekers heel simpel uw product of dienst online aankopen via uw online winkel. Deze vorm van e-commerce biedt heel wat voordelen. Het is tijdbesparend, maar ook kostenbesparend. Bovendien wordt het beheren van uw producten en voorraad erg eenvoudig. Maak het uw klanten en uzelf gemakkelijk.

Met de juiste webshop kopen of bestellen consumenten meer bij u dan bij een webshop die niet professioneel oogt of niet eenvoudig in gebruik is.

Kingsberry bouwt webshops o.a. met Magento. Interesse om een webshop te laten maken voor uw bedrijf? Contacteer ons vrijblijvend.

E-mailmarketing

E-mail marketing of direct mailing naar grote groepen prospecten en klanten blijft essentieel in het vergroten van uw bereik buiten uw vertrouwde klantengroep.  Uw of onze database wordt gebruikt om een specifieke doelgroep te informeren over een bepaalde actie, nieuwe producten of diensten of een evenement waar u klanten en prospecten uitnodigt.  We ondersteunen u in het schrijven van de activerende teksten en in de verzending zodat uw e-mails niet in de spam folder van uw doelgroepen terecht komen.  Onze e-mail marketing campagne’s worden zo opgesteld en verstuurd dat ze gelezen worden en niet zomaar gedelete worden.  Hierbij is de grafische opmaak van de e-mail en de wijze van verzending belangrijk, in combinatie met heldere teksten.