ADVERTEREN OP GOOGLE

Uw bedrijf bovenaan in de ranking

Continu optimaliseren

Advertenties worden niet zomaar op de digitale wereld losgelaten. Wij monitoren alles en optimaliseren continu. De best scorende advertenties krijgen een extra push, de minst scorende halen we weer weg. Tijdens een SEA-campagne sturen we real time bij.

Doelgroepgericht denken

Een SEA campagne is uiterst doelgroepgericht. Wie absoluut niet tot uw doelgroep behoort, krijgt de advertentie niet te zien. We bepalen o.a. leeftijd, interesses, geslacht, woonplaats van uw klanten en prospecten en focussen de campagne op hen. Zo vermijdt u nutteloze kosten.

Strategische copywriting

SEA vraagt copywriting van een doeltreffend en strategisch soort. Het spel van kopteksten, ondertitels en trefwoorden moet gespeeld worden volgens een tactisch plan. Mensen doen doorklikken naar de site, die verleidingskracht moeten advertenties hebben.

Professioneel advies

Als u of uw medewerker de SEA zelf in handen wil houden, kan u bij Kingsberry rekenen op professioneel advies om de campagnes optimaal te doen verlopen. We analyseren de resultaten en geven tips om te groeien in het vak.

Meer bezoekers

Adverteren op google is een efficiënte manier om snel, veel bezoekers naar uw website te leiden. Belangrijk is dat dit doordacht gebeurt.

Search Engine Advertising

Adverteren met Google AdWords is het inkopen van advertentieruimte boven en naast de natuurlijke resultaten van Google. Uw advertentie verschijnt als een internetgebruiker zoekwoorden ingeeft die van toepassing zijn op uw bedrijf.

Ja, ik wil mijn bedrijf laten groeien dankzij Kingsberry!