INTERNET MARKETINGPLAN

Ons plan om uw bedrijf te doen groeien

Wij doen het voor u

We creëren niet alleen relevante inhoud in al zijn vormen blogberichten in tekst of video, infographics, social media post, advertenties,...

Distributie

We zorgen ook voor de distributie op alle mogelijke kanalen en ontwikkelen en beheren je online campagnes via Google Adwords, Youtube en social media.

Jouw voordeel

Jij kan focussen op jouw zaak, en wij zorgen dat je online je klanten bereikt en de verkoop stijgt. En we doen dat voor een vast maandelijks bedrag.

Strategisch plan

De kansen en opportuniteiten liggen in de online wereld voor het rapen. Ze daadwerkelijk grijpen is nog iets anders. Kingsberry werkt voor u een online marketingplan uit zodat de resultaten die u voor ogen hebt, op een efficiënte manier worden gehaald.

Afstemmen

U wilt uw succes vergroten. Dat staat vast. We bespreken daarom eerst concreet wat u wilt bereiken: meer klanten, meer leads, conversies, meer sollicitanten, leden of meer naamsbekendheid? We bekijken het op korte en lange termijn. Wat wilt u onmiddellijk realiseren en hoe past dit in een visie op langere termijn?

Best practice

Kingsberry kent het medicijn. Binnen het grote aanbod van online tools kiezen we de meest efficiënte en doeltreffende combinatie. Aan de hand van het actieplan gaan onze experts aan het werk en wordt u betrokken zoveel of zo weinig als u dat wilt.

Ja, ik wil mijn bedrijf laten groeien dankzij Kingsberry!