Internet marketingplan

Ons plan om uw bedrijf te doen groeien

Online-marketingstrategie

De kansen en opportuniteiten liggen in de online wereld voor het rapen. Ze daadwerkelijk grijpen is nog iets anders. Kingsberry werkt voor u een online marketingplan uit zodat de resultaten die u voor ogen hebt, op een efficiënte manier worden gehaald.

Wat wil u bereiken?

U wilt uw succes vergroten. Dat staat vast. We bespreken daarom eerst concreet wat u wilt bereiken: meer klanten, meer leads, conversies, meer sollicitanten, leden of meer naamsbekendheid? We bekijken het op korte en lange termijn. Wat wilt u onmiddellijk realiseren en hoe past dit in een visie op langere termijn?

Wilt u weten hoe het vandaag met uw online marketing is gesteld?

Wie wil u bereiken?

Wie zijn uw klanten? Hebt u een breed of net een heel select publiek voor ogen? Is de doelgroep regio-, sector-of taalgebonden? Tot welke leeftijdscategorie behoren ze,

Als we dat weten, kan het strategische marketingplan uit te startblokken.  

Hoe doen we dat? 

Kingsberry kent het medicijn. Binnen het grote aanbod van online tools kiezen we de meest efficiënte en doeltreffende combinatie. Aan de hand van het actieplan gaan onze experts aan het werk. U wordt betrokken zoveel of zo weinig u dat wilt. De campagnes worden op de wereld los gelaten en u telt de resultaten. We meten, we weten en kunnen steeds bijsturen en optimaliseren.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht