MEER IMPACT VOOR UW VACATURES?

Ontdek onze oplossingen!

Wij zorgen ervoor dat u meer

potentiële kandidaten bereikt

Op zoek naar nieuwe mensen in uw organisatie maar u krijgt weinig of geen reacties op uw vacatures? Zet u wel de geschikte kanalen in of benut u wel alle mogelijkheden om de juiste potentiële kandidaten te bereiken?

Wij zorgen voor meer impact voor uw vacatures!

Hoe? Samen met u maken we een digitaal profiel op van de ideale potentiële kandidaten voor uw vacature en definiëren we de juiste kanaalmix. Onze copywriters craften de vacature zodat die uw doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie. Onze digitale experts zetten uw campagnes op en optimaliseren ze dagdagelijkse gebaseerd op meetbare resultaten.

sway

Target

Een specifieke vacature snel invullen? We zetten een zeer gerichte advertentie- campagne op die uw vacature koppelt aan de juiste kandidaten.

Snelle invulling van een specifieke vacature

Zeer gerichte advertentiecampagne die een specifieke vacature koppelt aan de juiste kandidaten.

Grote relevante, kleine zichtbaarheid

1 PROFIEL

€ 4.800

3 PROFIELEN

€ 7.750

5 PROFIELEN

€ 9.900

megaphone

Broadcast

Wilt u visibiliteit creëren voor een bredere rekruteringscampagne? Wij zetten een gerichte advertentiecampagne op rond de specifieke vacature en zorgen voor een bredere dekking van uw doelpubliek.

Visibilteit creëren voor een bredere recruiteringswave of om het bedrijf in de spotlight te zetten

Gerichte advertentiecampagne die een volledige dekking beoogt van het doelpubliek

Kleinere relevantie, grote zichtbaarheid

1 PROFIEL

€ 8.750

3 PROFIELEN

€ 12.500

5 PROFIELEN

€ 15.750

Waarom

online adverteren?

Het mag snel gaan

Sociale media zijn razendsnel. Dat maakt communiceren een hele opdracht, maar als je weet hoe het moet boek je resultaten aan lichtsnelheid. De expertise van onze in-house community managers zorgt ervoor dat jouw vacature als de bliksem tot bij de juiste persoon geraakt.

Het mag precies zijn

Met de juiste mix en match van online kanalen kan uw vacature erg doelgericht worden getoond. Op die manier is er niet alleen meer kans dat u de juiste persoon aantrekt maar er is minder ruis op uw data. Zo kunnen we de vacature blijven optimaliseren.

Het mag efficiënt zijn

Uw inspanningen op sociale media zijn natuurlijk meetbaar. In die data schuilen waardevolle insights. Kingsberry zorgt voor hapklare rapporten over uw zoektocht naar vers talent. Zo is het ook makkelijk de kostprijs van die zoektocht overzichtelijk te houden.

Het mag impact hebben

Een goede vacature kan op op sociale media makkelijk de ronde beginnen doen. Bovenop het zoeken naar uw droomprofiel werkt u dus ook aan uw naamsbekendheid. Op die manier is uw zoektocht naar talent ook een reclame campagne. Die voert Kingsberry als geen ander.

Liever zelf aan het roer? Ontdek onze opleiding Online Rekruteren!

De juiste medewerker vinden is niet altijd makkelijk. Sociale media zijn ideaal om uw vacatures mee te verspreiden. Weet u niet goed hoe hieraan te beginnen of heeft u reeds pogingen ondernomen maar zonder veel succes? In onze opleiding ‘Online Rekruteren’ leert u hoe u meer impact kan genereren voor uw vacatures