Meer verkopen met SEO

Uw website springt eruit in de zoekresultaten

SEO, Search Engine Optimization

U wilt dat uw website hoog scoort in de zoekresultaten zodat u meer bezoekers trekt en de verkoopcijfers ziet stijgen? Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie is onmisbaar om dat doel te bereiken. De SEO van uw site speelt zich af op drie fronten: inhoudelijke verbeteringen, technische optimalisatie en linkbuilding.

Dankzij SEO marketing vinden meer klanten uw website én gaan ze over tot actie.

Vergroot de vindbaarheid en uw succes

Strategische inhoud 

Een website met een knap design maar weinig relevante inhoud is eraan voor de moeite. Zoekmachines zoals Google belonen sites die relevante content bieden. Vlotte teksten doorspekt met de juiste zoekwoorden zijn cruciaal. Daarbij gaat Kingsberry altijd uit van de behoefte van uw klanten. Wat willen zij weten? Welke zoekwoorden geven zij in om informatie te vinden? Websites die relevant en actueel zijn, klimmen in de zoekresultaten. Het is dus noodzakelijk om regelmatig interessant nieuws te posten op een blog, vlog of nieuwspagina. Maar dat vraagt van u ook veel tijd en energie. Laat het aan ons over. Met de gedreven copywriters van Kingsberry is uw inhoudelijke SEO in goede handen.

Technisch op punt

Als uw site vandaag rommelig oogt en traag werkt, haken klanten af en dat willen we voorkomen. Kingsberry voorziet websites en webshops steeds van een overzichtelijke xml sitemap, een vlot navigatiesysteem, functionele modules en genoeg plaats voor aantrekkelijke afbeeldingen en online video’s.

Een andere absolute must is een responsive design. Het zoekverkeer op mobiele apparaten, neemt met rasse schreden toe. Google bestraft websites die niet vlot werken op smartphones en tablets door ze te laten zakken in de ranking. Is uw site halsstarrig en niet mobielvriendelijk? Dan is het de hoogste tijd om dit nu aan te pakken!

Kwaliteitsvolle linkbuilding

Hoe meer websites er naar uw e-shop of website doorverwijzen, hoe belangrijker en populairder uw site wordt. Linkbuilding is daarom een belangrijk onderdeel van SEO. Niet alleen de hoeveelheid links telt, de kwaliteit en relevantie van die links zijn even belangrijk. Google beoordeelt de links die naar u verwijzen. Lijken die niet relevant of zijn ze spam, dan straft Google dit af. Als u dus ondoordacht te werk gaat en onbetrouwbare links verzamelt dan zijn uw inspanningen tevergeefs en zakt u in de ranking. Kingsberry werkt voor u een linkbuildingstrategie uit die focust op kwaliteitsvolle, hoogscorende sites. Op die manier behaalt u een optimaal resultaat.

Professioneel advies

Als u of uw medewerker de SEO zelf in handen wil houden, kan u bij Kingsberry rekenen op professioneel advies om de vindbaarheid van uw site te optimaliseren. We analyseren de resultaten en geven tips om te groeien in het vak.

Referenties van websites

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht