MEER VERKOPEN MET SEO

Uw website springt eruit in de zoekresultaten

Professioneel advies

Als u de SEO liever zelf in handen wil houden kan u bij Kingsberry rekenen op professioneel advies om de vindbaarheid van uw site te optimaliseren. We analyseren de resultaten en geven tips, zodat u kan groeien in het vak.

SEO, Search Engine Optimization

U wilt dat uw website hoog scoort in de zoekresultaten zodat u meer bezoekers trekt en de verkoopcijfers ziet stijgen? Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie is onmisbaar om dat doel te bereiken. De SEO van uw site speelt zich af op drie fronten: inhoudelijke verbeteringen, technische optimalisatie en linkbuilding.

Zichtbaarheid

Dankzij SEO marketing vinden meer klanten uw website én gaan ze over tot actie.

Handig en performant

Kingsberry voorziet websites en webshops steeds van een overzichtelijke xml sitemap, een vlot navigatiesysteem en genoeg plaats voor aantrekkelijke afbeeldingen en video’s. Een andere absolute must is een responsive design. Google bestraft websites die niet vlot werken op smartphones en tablets door ze te laten zakken in de ranking. Werkt uw site traag en niet mobielvriendelijk? Dan is het de hoogste tijd om dit aan te pakken!

Kwaliteitsvolle linkbuilding

Hoe meer websites er naar uw e-shop of website doorverwijzen, hoe belangrijker en populairder uw site wordt. Linkbuilding is daarom een belangrijk onderdeel van SEO. Niet alleen de hoeveelheid links telt, de kwaliteit en relevantie van die links zijn even belangrijk. Google beoordeelt de links die naar u verwijzen. Lijken die niet relevant of zijn ze spam, dan straft Google dit af.

Relevante inhoud

Een website met een knap design maar weinig relevante inhoud is eraan voor de moeite. Vlotte teksten doorspekt met de juiste zoekwoorden zijn cruciaal voor je ranking in Google, dit vergt natuurlijk tijd en energie. Laat dit aan ons over, met de gedreven copywriters van Kingsberry is uw inhoudelijke SEO in goede handen.

Ja, ik wil mijn bedrijf laten groeien dankzij Kingsberry!