SOCIAL MEDIA

Uw bedrijf laten groeien dankzij social media

Doelgericht

De populariteit van Facebook, Twitter, LinkedIn of Youtube neemt alleen maar toe. Omdat er veel gegevens bekend zijn van de gebruikers van social media, kunnen we op de verschillende kanalen uiterst gericht adverteren. Zo tonen we uw advertentie enkel aan mensen die qua leeftijd, regio en interesses aansluiten bij uw bedrijf of product. Kingsberry stippelt voor u een doeltreffende advertentiecampagne uit.

Social networking met uw klanten

Via Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn en andere social media bouwt u een relatie op met uw klanten. Het is een laagdrempelige manier om uzelf te profileren, te promoten en om de branding van uw bedrijf en producten te versterken. U kan niet alleen snel inspelen op de actualiteit en klanten actief betrekken bij evoluties binnen uw bedrijf of sector. U ontdekt ook waar uw doelgroep mee bezig is of wat hen bezig houdt. Een leuke bonus is dat u sneller gevonden wordt via Google als u actief bent op social media.

Interessante inhoud

Aanwezig zijn, is niet genoeg. Social media vragen een snelle opeenvolging van interessante inhoud en daar knelt het schoentje bij veel bedrijven. De eerste tweet wordt enthousiast de wereld in gestuurd, de foto’s van het eerste evenement worden geliked op Facebook, maar daarna valt het stil. Er kruipt te veel tijd en moeite in het actief houden van een account. Het kan daarom interessant zijn om het hoofdstuk ‘social media’ uit te besteden zodat u kan focussen op de dagelijkse werking van uw bedrijf.

In de kijker

Een laagdrempelige manier om uzelf te profileren, te promoten en om de branding van uw bedrijf en producten te versterken.

In relatie met uw klanten

Als u mensen wil bereiken die actief zijn op social media, hebt u een social media netwerk nodig.  Het is een laagdrempelige manier om uzelf te profileren, te promoten en om de branding van uw bedrijf en producten te versterken.

Meer klanten bereiken?

Kingsberry helpt u om op een efficiënte manier aanwezig te zijn op verschillende media. We bespreken wat en wie u wilt bereiken en welke kanalen daarbij passen. Onze medewerkers weten welke boodschappen aanslaan en op welke tijdstippen ze best geplaatst worden, zo helpen u ook met het bedenken en realiseren van social media campagnes.

Ja, ik wil mijn bedrijf laten groeien dankzij Kingsberry!