Groei naar het next level in je digitale marketing

Ontdek de magie van Kingsberry-experts en bereik meer met je online marketing.

Digital Agency | Academy | Consultancy

Deze bedrijven zagen hun omzet meteen groeien

dankzij de marketingexpertise van Kingsberry

Topexperts voor jouw digitale marketing

Bij Kingsberry vind je de slimmeriken die de online marketing van jouw bedrijf een boost geven. Ze doen jouw omzet groeien met een nieuwe website, advertenties of blogs … en AI. Zelfs bij jou op kantoor, bijvoorbeeld met een vaste marketing consultant. Liever zélf aan de slag? Leer nieuwe marketingskills tijdens een hands-on opleiding van de Kingsberry Academy.

Geef jouw bedrijf een voorsprong

met marketingoplossingen van Kingsberry

Online marketing
op maat van je bedrijf

Als marketingbureau zorgen we voor je advertenties, website, content marketing ... die echt resultaat opleveren. We zijn ook een krak in AI, en zetten die in om jouw bedrijf te doen groeien.

Een vaste marketeer tijdelijk in je team

Profiteer van de kennis en vaardigheden van een ervaren marketeer bij jou op kantoor. Outsourcing van een Kingsberry-topper hielp al heel wat organisaties een grote stap vooruit. Een verrijking voor je team, een sprong voor je marketingresultaten!

+20 opleidingen
rond digitale marketing

Heeft je (marketing)team nood aan bijscholing of een cursus in marketing, bijvoorbeeld in AI? Kingsberry Academy biedt groepstrainingen (in de buurt van Antwerpen) of opleidingen op maat in je bedrijf, overal in Vlaanderen en Brussel.

Waarom kiezen voor Kingsberry?

Meer dan enkel een digital agency

Omdat je écht resultaat wil (en de cijfers die ertoe doen)

Leveren jouw marketingacties niet de gewenste resultaten op? Bij Kingsberry weten we als marketing-adviesbureau wat echt werkt. Wij zorgen voor actiegerichte websites, online advertising campagnes, doeltreffende blog- en e-mailmarketing ... met het juiste effect op jouw business. We presenteren je geen loze metrics, beloofd.

Omdat je een aanpak wil die écht bij jullie uitdagingen past

We zetten ons in jouw schoenen en willen begrijpen wat je streefdoelen zijn. Zo bieden we je een aanpak op maat aan, vanuit de brede set vaardigheden en kennis van het Kingsberry-team. Zetten wij voor jou marketingcampagnes op poten of wil je dat zelf kunnen? Altijd een oplossing, met oog voor jouw budget.

Omdat je wil samenwerken met échte mensen, niet met robots

Het moet vooruitgaan met je marketing, dat snappen wij. Ja, we zijn expert in AI ... maar heb je als klant een dringende vraag, dan wordt dat géén genummerd ticketje in een eindeloze rij. Wees gerust van onze persoonlijke service: je hebt snel iemand aan de lijn, sympathiek en betrouwbaar.

Eens praten over jouw online marketing?

Neem contact met ons op

Onze expertises in online marketing

Waarin onderscheiden we ons van andere digital agencies? Bij Kingsberry vind je ontzettend veel marketingtalent in één team, dat graag de handen uit de mouwen steekt. Allemaal specialisten in marketing die kunnen bouwen, maken, uitleggen, onderzoeken, adviseren … 

Landingspagina's en lead forms
Websites
AI in marketing
Blogs en vlogs
Vacature- en hr-marketing

Haal écht meer uit marketing dankzij AI

Kan artificiële intelligentie meer effect geven aan je marketing? Kan je met deze technologie tijd besparen op je marketingtaken? Kingsberry is helemaal mee met de nieuwste ontwikkelingen – vér voorbij ChatGPT – en zorgt ervoor dat je deze sneltrein niet mist. Want op dit terrein gebeurt zo veel zo snel, laat Kingsberry je gids door de jungle zijn.

  • Ga voor een boeiende introductie tijdens een opleidingsdag. 
  • Boek een geavanceerde AI-opleiding, op maat van jouw business.
  •  Sluit je aan bij onze AI Mastermind groep en blijf helemaal bij.

Kingsberry in cijfers

(andere weg, heeft geen value voor prospecten)


* We maakten een webshop met €760.000 omzet op 3 jaar.

* Gemiddelde tevredenheidsscore Kingsberry Academy: 8,8/10 

* We creëerden een videocampagne met 5.000 bezoekers naar landingspagina op x weken.

* Data Driven Experience Award 2022 voor Kingsberry

* We lanceerden een TikTok-ad … die 6 miljoen vertoningen scoorde.

* 9 nieuwe opleidingen in 2023

 

Kingsberry in cijfers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Start nu een gratis analyse van jouw marketing

Je allereerste next step? Hou je marketingaanpak tegen het licht in deze gratis test. Onze experts nemen graag contact met je op voor meer advies.