👋 Maak kennis met je toekomstige inhouse marketeer: Jan.

Over Jan

Vanaf 18 juli 3 dagen per week beschikbaar. 

Deze allround marketeer zal je marketingafdeling naar een hoger niveau tillen. De 10 jaar ervaren one man army kan jouw organisatie helpen met het maken van advertenties, het schrijven van wervende teksten, het opzetten van converterende landingspagina’s en het maken van aantrekkelijke visuals. 

Ontdek zijn talenten

Content marketing

Het schrijven van blogs, nieuwsbrieven, sociale media copy, ... is niets nieuws meer voor deze meneer. Wervende en pakkende teksten schrijven zodat jouw lezers doorklikken naar je website? Easy peasy voor Jan.

Advertentie specialist

Zoek je een krak in het opzetten van advertenties op platformen zoals Facebook, LinkedIn, Google of Microsoft? Deze T-shaped marketeer weet er alles over. Hij denkt strategisch na over hoe hij het best jouw doelgroep bereikt.

Visual creator

Afgestudeerd als grafische vormgever dus Photoshop, Illustrator, ... hebben geen geheimen meer voor hem. Hij maakt beelden die meer zeggen dat duizenden woorden.

En meer..

Het creëren van landingspagina's die zorgen voor meer leads voor je salesafdeling of het opmaken van brochures? Deze duizendpoot kan het allemaal. Ontdek zelf wat hij nog in zijn mars heeft!

Talen
Nederlands 100%
Duits 100%
Engels 90%
Frans 70%

Ik wil een gesprek inplannen met Jan.

Laat je gegevens achter en wij zorgen voor een gesprek.

Benieuwd wat Kingsberry nog meer doet?

Online marketing ontzorging