MARKETING AUTOMATION ONTZORGING

De sleutel naar uw succes!

Kingsberry gaat een stap verder in Marketing Automation

‘Marketing Automation’ is voor heel wat ondernemers een droom die werkelijkheid wordt. Dankzij een sterke marketing automation-funnel hoeven ze geen ettelijke uren te steken in mails, advertenties of optimalisaties. Hun marketing automation-platform doet het voor hen!
Natuurlijk moet zo’n platform nog opgezet, uitgebreid en op regelmatige basis beheerd worden. Daarom riep Kingsberry de ‘Marketing Automation Ontzorging’ in het leven, waarbij we werkelijk al uw marketing automation-taken uit handen nemen.

Zo weinig tijd…

En zoveel te doen.

Als ondernemer klinkt het u vast wel bekend in de oren: uw to-dolijst wordt met de dag langer. Marketing is niet langer een prioriteit, omdat de resultaten van uw huidige acties uitblijven. Dan kan marketing automation de oplossing bieden!
Dankzij marketing automation kunt u uw bedrijf gericht laten groeien bij de doelgroepen die u wil bereiken. Het principe is vrij simpel: Marketing automation bezorgt op het juiste moment de juiste teksten, advertenties, e-mails, … aan de juiste mensen.
Wanneer dat juiste moment exact is, hangt af van zogenaamde triggers – de acties die een persoon onderneemt.

Het uiteindelijke doel van marketing automation is websitebezoekers omvormen tot klanten die écht van uw merk houden. Dat gebeurt op vlak van onderstaand schema:
>

Attract

>

Convert

>

Close

>

Delight

Marketing Automation Ontzorging: een stap verder

Marketing automation zorgt ervoor dat u zo weinig mogelijk tijd in uw online marketing moet steken. U moet namelijk enkel de bestaande campagnes bijsturen, nieuwe campagnes lanceren en wachten tot wanneer de leads binnenstromen.

Toch vereist het opzetten en beheren wél wat tijd, input en kennis.

Daarom riepen wij ons nieuwe, unieke model in het leven: Marketing Automation Ontzorging. Klanten die voor dit pakket op maat kiezen, worden op hun wenken bediend. Terwijl wij hun marketing automation-taken uit handen nemen, kunnen zij zich focussen op wat echt telt: een maximale service bieden aan de klanten die wij hen bezorgen.

 • Marketing Automation Setup
  We analyseren de huidige online marketing en halen vanaf moment één het maximale uit marketing automation.
 • Blogging & contentcreatie
  Wij bedenken en schrijven blogs die uw doelpubliek écht wil lezen.
 • Geautomatiseerde e-mailmarketing
  Het juiste mailtje op het juiste moment? Daar zorgen we voor!
 • Data-analyse
  Beheer en bijsturing van uw marketing automation? Wij analyseren & rapporteren.
 • Social Media Marketing
  We focussen ons niet op likes. We trekken bezoekers aan via social media.
 • Marketing Automation Beheer
  Wanneer alle campagnes gelanceerd zijn, sturen we deze nauwgezet bij en creëren we nieuwe, succesvolle campagnes.
 • Creatie van landingspagina’s
  We toveren bezoekers om in leads dankzij gerichte landingspagina’s.
 • Lead Management & nurturing
  We winnen het vertrouwen van leads om hen stapsgewijs klant te laten worden.
 • Zoekmachinemarketing (SEO & SEA)
  Wij zorgen ervoor dat u opvalt tussen uw concurrenten in de zoekmachines.
 • Conversie-optimalisatie
  Bezoekers op de website krijgen is één ding. Wij weten hoe we hen overtuigen.

… en nog zoveel meer!

Alles in één

Een marketing automation tool zorgt ervoor dat u aanwezig bent op alle mogelijke kanalen, zonder dat u er uren tijd hoeft te spenderen. Alle tools zijn namelijk inbegrepen in één platform dat u gebruikt.

Slimme tracking

Een marketing automation platform zorgt ervoor dat u (de acties van) mensen kunt volgen doorheen iedere stap van uw marketingfunnel. Zo kent u de interesses, bezigheden en drijfveren van potentiële klanten.

ROI-gedreven

Marketing automation is allesbehalve gratis. Toch is deze populaire vorm van online marketing de afgelopen jaren nog populairder geworden. Dat is voornamelijk te wijten aan het feit dat marketing automation écht (bewezen) werkt.

Gemaakt om te verleiden

Een marketing automation tool zoals HubSpot weet waarop mensen willen klikken. Daarom voorzien zij allerlei kleine extra’s (zoals formuliervelden die automatisch ingevuld worden) om bezoekers snel over de digitale streep te trekken.
HubSpot, dé ideale tool voor marketing automation

Kingsberry is van alle markten thuis. Toch verkiezen we tijdens een Marketing Automation Ontzorgingstraject meestal voor HubSpot, en dat doen we niet zomaar. HubSpot is namelijk het meest bekende én geschikte platform voor KMO’s die aan marketing automation willen doen.

Sinds de lancering in 2006 kozen zo’n 70 000 KMO’s voor HubSpot. Al deze ondernemingen konden stuk voor stuk genieten van:

 • Slimme formulieren & call-to-actions
 • Een doorgedreven CMS mét CRM
 • Nieuwe marketingtoepassingen
 • Content op maat van hun publiek