Adverteren in Microsoft Ads

Trek de aandacht van je B2B partners

 

Microsoft Ads zijn een zeer doeltreffende manier om andere bedrijven te bereiken. Zo blijkt althans uit de cijfers. B2B advertenties in Microsoft Ads worden tot 50% vaker aangeklikt dan dezelfde advertenties in Google Ads. Bestaat jouw doelgroep dus voornamelijk uit potentiële B2B partners? Dan is Microsoft Ads the way to go!

Omdat advertentiebudgetten niet eindeloos zijn, gaan we je advertenties ook niet zomaar aan iedereen tonen. Enkel jouw doelgroep krijgt je ads te zien. Bestaat je doelgroep voornamelijk uit vrouwen tussen 25 en 45j, wonend in Antwerpen? Dan stemmen we de targeting van je campagne op die geografische en demografische gegevens af. We bereiken je klanten op het moment én op het toestel waarop de kans op conversie het grootst is. Zo halen we maximaal resultaat uit je advertentiebudget.

Steeds optimaliserend

Het lanceren van advertenties is slechts het startpunt van een marketingcampagne. Vervolgens wordt er continu gemonitord en geoptimaliseerd. We zetten sterker in op de best scorende ads, en bekijken hoe we slecht presterende advertenties kunnen verbeteren of zetten ze uit. En dit alles gebeurt in real time, op de achtergrond. Jouw campagne loopt ondertussen naadloos door.

Doelgroepgericht denken

Een SEM (Search Engine Marketing) campagne is uiterst doel(groep)gericht. Wie absoluut niet tot je doelgroep behoort, krijgt de advertentie niet te zien. We bepalen o.a. de leeftijd, geslacht en woonplaats van je klanten en prospecten en focussen de campagne op hen. We passen teksten en afbeeldingen aan specifieke profielen aan zodat deze zich meer aangesproken voelen. Het doel is steeds het maximale te halen uit jouw budget en nutteloze kosten te vermijden.

Strategische copywriting

SEM vraagt om doeltreffende en strategische copywriting. Het spel van kopteksten, ondertitels en trefwoorden moet gespeeld worden volgens een tactisch plan. Mensen doen doorklikken naar de site, die verleidingskracht moeten advertenties hebben.

Continu optimaliseren

Advertenties worden niet zomaar op de digitale wereld losgelaten. Wij monitoren alles en optimaliseren continu. De best scorende advertenties krijgen een extra push, de minst scorende halen we weer weg. Tijdens een SEA-campagne sturen we real time bij.

Doelgroep- gericht denken

Een SEA campagne is uiterst doelgroepgericht. Wie absoluut niet tot uw doelgroep behoort, krijgt de advertentie niet te zien. We bepalen o.a. leeftijd, interesses, geslacht, woonplaats van uw klanten en prospecten en focussen de campagne op hen. Zo vermijdt u nutteloze kosten.

Strategische copywriting

SEA vraagt copywriting van een doeltreffend en strategisch soort. Het spel van kopteksten, ondertitels en trefwoorden moet gespeeld worden volgens een tactisch plan. Mensen doen doorklikken naar de site, die verleidingskracht moeten advertenties hebben.

Hoe halen we het beste resultaat uit je Microsoft Ads?

Na het opzetten van je account beginnen we advertenties aan te maken en deze af te stemmen op je doelgroep. Welke afbeelding en tekst spreekt jouw klanten het meest aan? Wanneer bekijken ze doorgaans advertenties en op welke toestellen? Met deze vragen gaan onze digitale marketeers aan de slag om je campagnes te ontwerpen. Verschillende versies worden tegen elkaar getest zodat we enkel de meest succesvolle advertenties lanceren. Zo promoten we jouw business zo doeltreffend mogelijk!

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Professioneel advies

Als jij of een medewerker de SEM zelf in handen wilt nemen, kan je bij Kingsberry rekenen op professioneel advies om de campagnes optimaal te doen verlopen. We analyseren de resultaten en geven tips om te groeien in het vak.

Search Engine Marketing

Met Microsoft Ads doe je aan Search Engine Marketing. Dat betekent dat internetgebruikers je advertenties te zien krijgen wanneer ze bepaalde zoektermen ingeven. Wij zetten je account zo op dat enkel gebruikers die naar relevante content zoeken, jouw advertenties te zien krijgen.

Meer clicks = meer resultaat

Het doel van je advertenties is uiteraard dat erop geklikt wordt en gebruikers doorgestuurd worden naar relevante pagina’s. Afhankelijk van de doelen die je stelt zal dit niet enkel leiden tot meer websitebezoeken, maar ook tot meer leads, verkopen en merkbekendheid.

Wil je aan de slag gaan met Microsoft Ads maar weet je niet hoe?


    Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
    Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry