ONLINE MARKETING ONTZORGING

Complete online marketing mix door specialisten

Advies in de vorm van een strategisch plan

Voor de maandelijkse online marketing ontzorging van start gaat, werken we een strategisch plan uit waarin we ons advies formuleren. We bekijken uw doelgroep, verwachtingen en budgetten. We gaan ook na in hoeverre u al digitaal aanwezig bent. Daarop werken we een geschikt online marketingplan uit op maat van uw bedrijf. Voor het uitwerken van dit adviserende plan, kan u via Kingsberry beroep doen op subsidies via KMO-portefeuille!

Marketing mix in de startblokken

In de tweede fase zorgen we dat alles in gereedheid wordt gebracht om online te beginnen scoren: de kanalen worden gecreëerd en designed, campagnes worden opgezet, een content calendar wordt aangemaakt etc. De hele marketing mix staat in de startblokken.

Maandelijkse ontzorging

De maandelijkse ontzorging gaat van start. We bepalen een kort vast maandelijks overlegmoment met onze klant om onderwerpen, acties, campagnes te bespreken die wij daarna uitwerken en uitvoeren. We schrijven en plaatsen blogberichten op uw site, we stellen mails op, we schrijven en ontwerpen advertenties, we realiseren vlogs (= video-blog) etc. We zitten ook op regelmatige tijdstippen rond de tafel om de resultaten te bespreken. Want dat is nog zo’n geweldig voordeel van online marketing: de cijfers en resultaten zijn volledig transparant!

Tijdsbesparing

Wil je als bedrijf volop inzetten op online marketing, maar ontbreekt het je aan tijd of personeel? Dan biedt Kingsberry de ideale oplossing. Wij nemen het hele werk van je over.

Creatie

Onze specialisten zorgen op maandelijkse basis voor een complete online marketing mix waarbij we o.a. blogposts en mailings schrijven, Google advertenties maken en beheren, social media kanalen onderhouden, …

Doel & resultaatgericht

Met de focus op de doelen en resultaten gaan wij daar communiceren waar uw klanten tijd doorbrengen. Het is de manier naar online succes.

Ja, ik wil mijn bedrijf laten groeien dankzij Kingsberry!