Over ons

Meer omzet dankzij internet

Klanten vinden u en u vindt uw klanten

Strategisch

Kingsberry focust zich op uw klanten. Waaraan hebben zij behoefte? Wat vinden zij interessant en relevant? In onze strategie mikken we op hun profiel zodat u hen online bereikt. We maken gebruik van alle mogelijkheden die er vandaag en morgen zullen zijn voor een sterke online aanwezigheid. We ontwikkelen een mix van tools die samenwerken met één doel: meer trouwe klanten voor uw bedrijf.

Transparant

Kingsberry werkt transparant. U bouwt uw online wereld niet zelf, maar u wil wel weten hoe we het aanpakken, wat de resultaten zijn, waarom we doen wat we doen en welke budgetten daar tegenover staan. We slaan u niet om de oren met vakjargon, maar houden het helder en begrijpelijk zodat u steeds overzicht houdt.

De sterkte van uw bedrijf

Een bedrijf dat online sterk staat, steekt de concurrentie voorbij. Klanten doen online onderzoek vooraleer ze iets kopen, boeken of bestellen. Als u daar niet bent of niet gevonden wordt, mist u vele kansen.  Kingsberry laat uw bedrijf groeien door een krachtige online marketing strategie uit te zetten en te realiseren. Met onze doorgedreven kennis en ervaring, onze partnership met Google, onze efficiënte creativiteit  werken we de ideale digitale mix voor u uit.  Altijd gericht op actie, altijd gericht op resultaat. Dankzij Kingsberry wordt uw online aanwezigheid, de draaischijf van uw verkoop.

  • Omdat uw merk bekend wordt

  • Omdat uw website voor conversie zorgt

  • Omdat uw online campagnes doel treffen

  • Omdat u een sterk online netwerk uitbouwt

ONS ONLINE MARKETING TEAM

Flexibele & ervaren koppen bij elkaar
SAM DIERCKX
ZAAKVOERDER
Sam heeft leren typen met lint, is online actief sinds 1996: toen aan 14.4K snelheid. De eerste website die hij realiseerde dateert van 1998. Afgestudeerd aan een filmschool (RITS Brussel, BGM), daarna heeft hij veel tijd doorgebracht met de productie van nationale TV programma's, om uiteindelijk resoluut te kiezen voor de eerste echte liefde: marketing.
SABINE PHILIPS
ACCOUNT MANAGER
Sabine beschikt over een jarenlange ervaring in de communicatiesector zowel langs bureau- als adverteerderszijde. Bij Kingsberry neemt ze de rol van Account Manager op zich en zorgt zo voor een gestroomlijnde, vlotte samenwerking met onze klanten. Communiceren draagt Sabine hoog in het vaandel.
JASPER SIJMONS
ONLINE MARKETEER
Gepassioneerde technologie addict net na de geboorte verstrengeld geraakt met beeld, klank, graphics, webdesign en online campagnes. Sinds 2013 een vaste waarde bij Kingsberry.
GLENN KESTELEYN
ONLINE MARKETEER
Opgegroeid in een digitale wereld en gefascineerd door mensen. Dat, samen met zijn opleiding Digitale Marketing, maken van Glenn een sterke aanvulling voor het team.
PIETER VAN TENDELOO
DIGITAAL STRATEGISCH CONSULTANT
Met zijn jarenlange ervaring binnen de digitale sector is Pieter de kers op de taart: dat extraatje dat noodzakelijk is om campagnes zowel strategisch als praktisch tot in de puntjes uit te werken. Daarom heeft hij zowel een ondersteunende als adviserende rol om het hele team kracht bij te zetten zodat we steeds de beste campagnes kunnen realiseren.
SARAH GEENEN
BOEKHOUDING
ARIANE LIEVENS
ACCOUNT MANAGER
Ariane is een klinisch psychologe die graag bekijkt hoe we met zijn allen omgaan met een steeds meer gevirtualiseerde -digitale- samenleving. Ze is een vlotte doorzetter met flair naturel en een stevige dosis online bagage.
ZAAKVOERDER

SAM DIERCKX

Sam heeft een filmschool (RITS Brussel, BGM) en TV productie verleden, maar heeft daarna het juiste pad gevonden: dat van online marketing.

PROJECTS

PUCK VERSTRAETEN

Creatieve spitszuster gefocust op copywriting, concept en projectmanagement

DESIGN

JASPER SIJMONS

Gepassioneerde technologie addict net na de geboorte verstrengeld geraakt met beeld, klank, graphics, webdesign en online campagnes

ACCOUNT MANAGER

ARIANE LIEVENS

Vlotte doorzetter met flair naturel en een stevige dosis online bagage

Meer omzet via internet?