Klant
Belgian Fine Food

Categorie
Website

URL
belgianfinefood.be

Belgian Fine Food is opgericht om de betere Belgische dranken en voedingswaren wereldwijd te exporteren met Azië, meer bepaald Japan, als topsegment. Zij contacteerden Kingsberry met de vraag om een nieuwe website te maken die toont waar Belgian Fine Food voor staat en welke oplossingen zij bieden.

Oplossingen niet alleen voor importeurs, maar ook voor exporteurs. Belgian Fine Food weet wat nodig is om op een eenvoudige en gestroomlijnde manier te exporteren. Zij verbinden Belgische voedingsproducenten met internationale importeurs en distributeurs, waarbij ze het proces van ontwikkeling, verkoop, marketing en export begeleiden.
Website_BelgianFineFood

Website als prospectie tool én sales ondersteuning

Belgian Fine Food is opgericht om de betere Belgische dranken en voedingswaren wereldwijd te exporteren met Azië, meer bepaald Japan, als topsegment. Zij contacteerden Kingsberry met de vraag om een nieuwe website te maken die toont waar Belgian Fine Food voor staat en welke oplossingen zij bieden. Oplossingen niet alleen voor importeurs, maar ook voor exporteurs. Belgian Fine Food weet wat nodig is om op een eenvoudige en gestroomlijnde manier te exporteren. Zij verbinden Belgische voedingsproducenten met internationale importeurs en distributeurs, waarbij ze het proces van ontwikkeling, verkoop, marketing en export begeleiden.

2 doelgroepen, 1 boodschap, 1 website

De grote uitdaging is dat de website bezocht wordt door 2 doelgroepen: potentiële importeurs en exporteurs. Beide doelgroepen hebben verschillende noden en behoeftes, maar zijn ook complementair aan elkaar. De inhoud van de website moet dus aangepast worden aan beide doelgroepen. Tijdens de contentvergadering hebben we samen met Belgian Fine Food een bedrijfsstrategie opgesteld. Er werden o.a. USP’s van Belgian Fine Food en pijnpunten van klanten opgelijst die onze SEO specialist omvormde naar een vlot leesbare tekst die door zoekmachines eenvoudig gevonden werd. De website werd ook in 3 talen opgesteld: Nederlands, Engels en Japans om communicatie met zowel importeur als exporteur zo eenvoudig mogelijk te maken.Wist je dat bedrijven hiervoor ook Vlaamse, federale en Europese subsidie kunnen aanvragen voor het vertalen van de website? Ook met dit gedeelte hebben we Belgian Fine Foods geholpen: we zochten op

Heb jij ook een website nodig die je helpt om vlot te communiceren met buitenlandse prospects?

Let’s connect! Vul onderstaand formulier in en wij contacteren jou voor een afspraak.

Shopping Basket
Kingsberry Kempen

Hallebaan 9
2240 Zandhoven
België

(vlakbij afrit Massenhoven van E313 of afrit Zoersel van E34)

Kingsberry Antwerpen

Borsbeeksebrug 34/1
2600 Antwerpen
België