ONS ONLINE MARKETING TEAM

Flexibele & ervaren koppen bij elkaar
SAM DIERCKX
ZAAKVOERDER
Sam heeft leren typen met lint, is online actief sinds 1996: toen aan 14.4K snelheid. De eerste website die hij realiseerde dateert van 1998. Afgestudeerd aan een filmschool (RITS Brussel, BGM), daarna heeft hij veel tijd doorgebracht met de productie van nationale TV programma's, om uiteindelijk resoluut te kiezen voor de eerste echte liefde: marketing.
SABINE PHILIPS
ACCOUNT MANAGER
Sabine beschikt over een jarenlange ervaring in de communicatiesector zowel langs bureau- als adverteerderszijde. Bij Kingsberry neemt ze de rol van Account Manager op zich en zorgt zo voor een gestroomlijnde, vlotte samenwerking met onze klanten. Communiceren draagt Sabine hoog in het vaandel.
JASPER SIJMONS
ONLINE MARKETEER
Gepassioneerde technologie addict net na de geboorte verstrengeld geraakt met beeld, klank, graphics, webdesign en online campagnes. Sinds 2013 een vaste waarde bij Kingsberry.
GLENN KESTELEYN
ONLINE MARKETEER
Opgegroeid in een digitale wereld en gefascineerd door mensen. Dat, samen met zijn opleiding Digitale Marketing, maken van Glenn een sterke aanvulling voor het team.
PIETER VAN TENDELOO
DIGITAAL STRATEGISCH CONSULTANT
Met zijn jarenlange ervaring binnen de digitale sector is Pieter de kers op de taart: dat extraatje dat noodzakelijk is om campagnes zowel strategisch als praktisch tot in de puntjes uit te werken. Daarom heeft hij zowel een ondersteunende als adviserende rol om het hele team kracht bij te zetten zodat we steeds de beste campagnes kunnen realiseren.
SARAH GEENEN
BOEKHOUDING
ARIANE LIEVENS
ACCOUNT MANAGER
Ariane is een klinisch psychologe die graag bekijkt hoe we met zijn allen omgaan met een steeds meer gevirtualiseerde -digitale- samenleving. Ze is een vlotte doorzetter met flair naturel en een stevige dosis online bagage.
ZAAKVOERDER

SAM DIERCKX

Sam heeft een filmschool (RITS Brussel, BGM) en TV productie verleden, maar heeft daarna het juiste pad gevonden: dat van online marketing.

PROJECTS

PUCK VERSTRAETEN

Creatieve spitszuster gefocust op copywriting, concept en projectmanagement

DESIGN

JASPER SIJMONS

Gepassioneerde technologie addict net na de geboorte verstrengeld geraakt met beeld, klank, graphics, webdesign en online campagnes

ACCOUNT MANAGER

ARIANE LIEVENS

Vlotte doorzetter met flair naturel en een stevige dosis online bagage

Hulp nodig bij je online marketing mix? Wij staan voor je klaar.