ONS ONLINE MARKETING TEAM

Flexibele & ervaren koppen bij elkaar
SAM DIERCKX
ZAAKVOERDER
Sam heeft leren typen met lint, is online actief sinds 1996 aan 14.4K snelheid. De eerste website die hij realiseerde dateert van 1998, de eerste aankoop via internet gebeurde bij hem in 1999, de eerste verkoop in 2000. Afgestudeerd aan een filmschool (RITS Brussel, BGM), daarna heeft hij veel tijd doorgebracht bij de productie van nationale TV programma's, om uiteindelijk resoluut te kiezen voor de eerste echte liefde: online marketing.
PUCK VERSTRAETEN
PROJECTS
Puck heeft een achtergrond in de geschreven pers en TV-journalistiek, kritisch voor online trends en een die-hard believer in offline contact. Ze zorgt ervoor dat uw online projecten bespaard blijven van vluchtige tendensen en bewaakt de focus en coördinatie van uw doelstellingen.
Natasja Van der Jonckheyd
Online Marketeer
Zoek je met de zoekwoorden: grafisch ontwerp, video, communicatie en e-mail marketing dan krijg je Natasja als resultaat. Natasja haar focus ligt op sterke en effectieve campagnes met een vleugje grafische verfijning. Om dit te realiseren heeft ze nood aan haar dagelijkse dosis suiker waarna ze zich onuitputtend op de online campagnes stort.
Pieter Van Tendeloo
Digitaal Strategisch Consultant
Met zijn jarenlange ervaring binnen de digitale sector is Pieter de kers op de taart: dat extraatje dat noodzakelijk is om campagnes zowel strategisch als praktisch tot in de puntjes uit te werken. Daarom heeft hij zowel een ondersteunende als adviserende rol om het hele team kracht bij te zetten zodat we steeds de beste campagnes kunnen realiseren.
JASPER SIJMONS
DESIGN
Gepassioneerde technologie addict net na de geboorte verstrengeld geraakt met beeld, klank, graphics, webdesign en online campagnes. Sinds 2013 een vaste waarde bij Kingsberry.
ARIANE LIEVENS
ACCOUNT MANAGER
Ariane is een klinisch psychologe die graag bekijkt hoe we met zijn allen omgaan met een steeds meer gevirtualiseerde -digitale- samenleving. Ze is een vlotte doorzetter met flair naturel en een stevige dosis online bagage.
SABINE PHILIPS
Operations Manager
Sabine beschikt over een jarenlange ervaring in de communicatiesector zowel langs bureau- als adverteerderszijde. Bij Kingsberry neemt ze de rol van Operations Manager op zich en zorgt zo voor een gestroomlijnde, vlotte samenwerking waardoor Kingsberry nog meer succesvolle marketingcampagnes voor haar klanten realiseert binnen de afgesproken deadlines. Communiceren draagt Sabine hoog in het vaandel maar op geregelde tijdstippen een zen-momentje inlassen en genieten van de stilte of een goed boek, brengt alles mooi in balans.
DSC00395beter
ZAAKVOERDER

SAM DIERCKX

Sam heeft een filmschool (RITS Brussel, BGM) en TV productie verleden, maar heeft daarna het juiste pad gevonden: dat van online marketing.

PROJECTS

PUCK VERSTRAETEN

Creatieve spitszuster gefocust op copywriting, concept en projectmanagement

DESIGN

JASPER SIJMONS

Gepassioneerde technologie addict net na de geboorte verstrengeld geraakt met beeld, klank, graphics, webdesign en online campagnes

ACCOUNT MANAGER

ARIANE LIEVENS

Vlotte doorzetter met flair naturel en een stevige dosis online bagage

Hulp nodig bij je online marketing mix? Wij staan voor je klaar.