Online Video: de Vlog

Vloggen, een vorm van video marketing

Vloggen is bloggen met video. Het is de ideale manier om regelmatig met video aanwezig te zijn op uw website en social media. Uitleg van de expert-des-huize? Een boodschap van de CEO?  Kerstboodschap namens het hele team? U versterkt de band met de klant en bouwt een community uit.  Erg handig om ook een jong doelpubliek te bereiken.

We sommen enkele voorbeelden voor je op.

De vlog formule is erop gericht om een flexibele manier -op afroep- video’s te realiseren. Dit stelt u in staat om op regelmatige basis aan een lage kostprijs doorheen het jaar kwalitatieve video’s te produceren.

Voordelen van Online Video

Relevante inhoud

We focussen in onze producties op video content marketing. Door relevante video’s aan te bieden hoeft u niet ‘gepushed’ te worden, maar wordt u ‘gepulled’ door uw doelgroep. De klanten gaan via internet zelf op zoek naar informatie… en vinden u.
Video content marketing is dan ook een onmisbare schakel in uw communicatiestrategie.

Efficiënte verspreiding

Films kunnen verspreid worden over niche websites die bezocht worden door uw doelgroepen. Ze kunnen ook deel uitmaken van een video-nieuwsbrief, offline gebruikt worden of gewoon op Youtube staan. Bij de plaatsing van deze video’s op Youtube kunnen we u ook bijstaan in de ‘video search engine’ optimalisatie of VSEO. Dankzij die zoekmachine optimalisatie zal uw video bij specifieke zoekwoorden bovenaan staan.

Budgetvriendelijke aanpak

L’art pour l’art is niet onze leuze. We hebben frisse, creatieve ideeën, maar we blijven efficiënt en budgetvriendelijk. Video content moet een haalbare kaart blijven in het grotere verhaal van online marketing.

Start vandaag met online video en contacteer ons

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


189

CUPS OF COFFEE

987

LINES OF CODE

67

AWARDS WON

276

FINISHED PROJECTS