Xeikon Action Packaging CX3

Wie?

[vc_separator type=”small” position=”left”]

Als innovator in de digitale-print technologie ontwerpt, ontwikkelt en levert Xeikon web-fed kleuren printers. Xeikon verdeelt wereldwijd digitale vijfkleurenpersen met het label ‘Made in Flanders’

Wat?

[vc_separator type=”small” position=”left”]

Kingsberry coördineerde de productie van deze video klantentestimonial voor Xeikon. Wij stuurden een lokale filmploeg aan die bij Action Packaging Systems, Connecticut, Amerika de klantentestimonial ging filmen. De montage gebeurde door ons in één van onze twee Kingsberry montagestudio’s. Zoals in deze video stuurden we de filmploeg aan zodat de klant zeker is van een uniforme aanpak en kwaliteit.

Action Packaging schakelde over naar digitaal printen door de noodzaak aan kortere programma’s. Dankzij de mogelijkheid om zowel korte als lange programma’s te draaien met de machines van Xeikon, kan het bedrijf perfect voldoen aan de behoeften van de klanten.

Een video klantentestimonial is een erg krachtig middel om het vertrouwen in uw bedrijf te versterken. Het is oprechter dan geschreven getuigenissen en prikkelt de nieuwsgierigheid van de kijker.

Ook interesse in een online video? Contacteer ons vrijblijvend!

[contact-form-7 404 "Not Found"]