Xeikon Folding Carton Chocolate Box

Wie?

[vc_separator type=”small” position=”left”]

Als innovator in de digitale-print technologie ontwerpt, ontwikkelt en levert Xeikon web-fed kleuren printers. Xeikon verdeelt wereldwijd digitale vijfkleurenpersen met het label ‘Made in Flanders’

Wat?

[vc_separator type=”small” position=”left”]

Kingsberry ging ter plaatse op het Xeikon Café event filmen hoe de productie van een chocolade verpakking verloopt. Deze productvideo toont alle fases van de productie en geeft zo inzicht in het productieproces.

Xeikon toonde op het Xeikon Café Packaging Innovations hoe zij verpakkingen voor chocolade maken. Om een kartonnen chocolade verpakking te maken zijn heel wat machines nodig. In deze productvideo tonen we u hoe dat allemaal in zijn werk gaat.

Een productfilm laat prospecten toe om uw toestellen in volle werking te zien, samen met de vele voordelen die uw product te bieden heeft. Meer en meer bedrijven kiezen ervoor om een productvideo te laten maken als extra promotiemateriaal voor op het internet, beurzen, sociale media en advertenties. Deze soort video’s zijn dan ook perfect om te tonen wat uw bedrijf precies doet. Door de ondertitels in de video kan deze perfect worden ingezet op beurzen waar de productvideo’s op groot scherm getoond kunnen worden.

Ook interesse in een online video? Contacteer ons vrijblijvend!

[contact-form-7 404 "Not Found"]