Xeikon Leaflets

Wie?

[vc_separator type=”small” position=”left”]

Als innovator in de digitale-print technologie ontwerpt, ontwikkelt en levert Xeikon web-fed kleuren printers. Xeikon verdeelt wereldwijd digitale vijfkleurenpersen met het label ‘Made in Flanders’.

Wat?

[vc_separator type=”small” position=”left”]

Kingsberry gingen ter plaatse filmen in het Xeikon Café. Deze video is een productvideo die laat zien hoe de productie van folders gebeurd.

Xeikon drukt folders voor zowel de pharmaceutische als de retail industrie. In deze productvideo laat Xeikon het volledige proces zien. De printer die ze hierbij gebruiken is de Xeikon 9800. Deze printer kan tegelijkertijd dubbelzijdig printen in vijf kleuren per zijde. Dat geeft een indrukwekkende 290 pagina’s per minuut.

Een productvideo is de ideale manier om uw prospecten de werking van uw machines te tonen. Zo krijgen zij een indruk van de voordelen die uw product te bieden heeft. Meer en meer bedrijven laten productvideo’s maken omdat zij ook perfect inzetbaar zijn op het internet en op sociale media. Met de ondertitels in de video’s zijn ze bovendien perfect afspeelbaar op grote schermen op een beurs.

Ook interesse in een online video? Contacteer ons vrijblijvend!

[contact-form-7 404 "Not Found"]