Waarom een consultant je marketingstrategie versterkt

Voor Geysen, een bedrijf in Westerlo dat techniekers bij bedrijven plaatst, mocht Kingsberry al een nieuwe website creëren, marketingopleidingen op maat geven, advertentiecampagnes opzetten en maandelijkse blogs schrijven. Sinds kort heeft Geysen ook Kingsberry consultant Nyah op kantoor. Hoe ervaren beide partijen dat?

Klantencase Geysen detachering

Geleidelijk gegroeid van twee naar vier dagen

Nyah: “Om meer structuur te brengen in de dagdagelijkse (marketing)taken van Geysen, ben ik eind mei twee dagen per week begonnen als consultant bij Geysen. Na enkele weken werd het duidelijk dat twee dagen niet voldoende waren om alle taken te verwerken. Daarom werk ik sinds augustus nu vier dagen bij het bedrijf.”

Consultants komen in alle vormen en maten, zo ook bij Kingsberry. Geysen koos voor consultant Nyah omdat ze zich specialiseert in marketingstrategie. Nyah vertelt: “Voor sommige projecten, zoals videocampagnes of blogs, is andere kennis nodig. Dan komen mijn collega’s van Kingsberry om ondersteuning te bieden. Het is fijn om te weten dat er een heel marketingteam achter de consultant staat waarop we kunnen rekenen.”

Marketing eindelijk een prioriteit

Geysen is zeer tevreden over consultant Nyah. Monique Maes, directrice van Geysen, vertelt: “We zouden haar niet meer kunnen missen. Nyah neemt heel wat marketingtaken voor sales, rekrutering en de Geysen Academy op haar: ze automatiseert flows, maakt flyers en brochures, doet aanpassingen op de website en zorgt voor veel structuur in het bedrijf. Wij hebben zelf niet voldoende kennis over marketing en het duurt voor ons allemaal wat langer om alles uit te zoeken. Dankzij Nyah kunnen wij focussen op andere taken en de marketing met een gerust hart aan haar overlaten.”

Afwisseling en groei in een hecht team

Nyah: “Ik vind de functie van consultant ontzettend interessant omdat ik hierdoor nog meer kan groeien als marketeer. Ik krijg de kans om me te verdiepen in enkele klanten, hun product en werking. Bij Geysen voelde ik me onmiddellijk welkom door de hechte sfeer die er op kantoor hangt. Er is veel afwisseling in het takenpakket en voel me echt een meerwaarde hier. Elke vrijdag werk ik vanuit het Kingsberry-kantoor om bij te leren van mijn collega’s daar. Het leuke is dat ik nu ook twee teams van collega’s heb: Kingsberry en Geysen.”, zegt Nyah met een grote glimlach.

Ben je ook op zoek naar een extra teamgenoot om je marketingafdeling te versterken? Contacteer ons en we zorgen voor een goede match!