Een drukbezochte winkel dankzij een radiospot voor Boetiek Pexsters

Boetiek Pexsters is een kledingzaak in Wellen (Limburg) met een exclusief kledingassortiment voor mannen en vrouwen. Kingsberry maakt al jaren online marketingcampagnes voor hen, met succes. Om deze campagnes te versterken heeft Kingsberry voorgesteld om voor Boetiek Pexsters een lokale radiospot te maken.

De radiospot

We realiseerden een spot van 30 seconden waarin de unieke troeven van de boetiek duidelijk naar voren komen: een ruime parking, ervaren stylistes die persoonlijk stijladvies geven, een glaasje bubbels tijdens het shoppen. De spot wordt zo herkenbaar mogelijk gemaakt voor vrouwen. Hoe vind je de beste outfit? Die insteek moest het vrouwelijke publiek inspireren de boetiek te bezoeken. Hierdoor maakten vrouwen ook sneller een daguitje met hun man naar de kledingzaak. Twee vliegen in één klap dus. 

Op 30 augustus 2022 startte de radiospot voor Pexsters op Radio 2 Limburg. Deze lokale radiozender bereikte meteen de juiste vrouwen die de winkel kunnen bezoeken. De radiospot van Boetiek Pexsters viel een maand lang zo’n drie keer per dag te beluisteren, tussen half zeven ‘s ochtends en 4 uur in de namiddag, ook in het weekend. Dan luistert het doelpubliek immers thuis, op het werk of in de auto naar de radio.

Het resultaat

Al vanaf de eerste dag van de lancering van de radiospot zagen we een opvallende toename van de websitebezoekers en acties op de website. Mensen schreven zich massaal in op de nieuwsbrief van Boetiek Pexsters zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en info. De spot heeft de aandacht van de luisteraars dus goed getrokken. Ze toonden meer interesse om de boetiek te bezoeken. Kortom, met de radiospot bereikten we dus het juiste publiek dat een duidelijke interesse heeft in het aanbod en service van Boetiek Pexsters.

Beluister de radiospot

Wil jij ook een succesvolle radiocampagne inschakelen? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.