Hallo, alloha, bonjour,

Heb je een vraag over onze diensten? Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Vul het formulier in en één van onze marketingexperts neemt zo snel mogelijk contact met je op om je vraag in detail te bespreken.

Vul het onderstaande formulier in om je vraag te stellen.

Adres

Hallebaan 9
2240 Zandhoven

Stuur een mailtje

info@kingsberry.be

Even bellen?

+32 (0)3 294 64 56

Wil je weten wie Kingsberry is?

Kingsberry staat voor zorgeloze marketing en communicatie mét resultaat.

Kingsberry streeft naar een totale ontzorging van z’n klanten. Wij werken graag projecten en campagnes af van A tot Z. Daarom hebben we een team samengesteld waarin iedereen zijn stukje aan de puzzel bijdraagt. Een enthousiaste groep met zeer diverse profielen. Van copywriters, over advertentiebeheerders en webdesigners tot foto- en videografen. Voor elk soort van project hebben we de expertise in huis.

En één huis, dat betekent ook één adres voor al jouw vragen en feedback. Al onze klanten hebben één contactpersoon met wie ze rechtstreeks kunnen communiceren. Zo houden we de lijnen kort en maken we mail- en telefoonverkeer zo efficiënt mogelijk. Bovendien heb je steeds
iemand aan de lijn die jouw projecten van nabij opvolgt.

Onze werkwijze is gebaseerd op de ervaring dat een duurzame samenwerking met open communicatie en wederzijds vertrouwen
steeds de beste resultaten oplevert.

Strategisch

Kingsberry focust zich op jouw klanten. Waaraan hebben zij behoefte? Wat vinden zij interessant en relevant? In onze strategie mikken we op hun profiel zodat je hen online bereikt. We maken gebruik van alle mogelijkheden die er vandaag en morgen zullen zijn voor een sterke online aanwezigheid. We ontwikkelen een mix van tools die samenwerken met één doel: meer trouwe klanten voor jouw bedrijf.

Transparant

Kingsberry werkt transparant. Je bouwt je online wereld niet zelf, maar je wilt wel weten hoe we het aanpakken, wat de resultaten zijn, waarom we doen wat we doen en welke budgetten daar tegenover staan. Onze rapportages zijn helder en to-the-point. We slaan je niet om de oren met vakjargon, maar houden het begrijpelijk zodat je steeds overzicht houdt.

Het team

Sam

Zaakvoerder

Ariane

Operations manager

Nina

Management assistant

Maarten

Digital Media Creative

Ellen

Online marketeer

Yorne

Online marketeer

Nyah

Online marketeer

Laura

Online marketeer

Hannelore

Content marketeer

Sofie

Content marketeer