Adverteren op Instagram

Je bedrijf laten groeien dankzij Instagram advertising

Het aantal Instagram-gebruikers zit in een stijgende lijn, met maandelijks wereldwijd een miljard actieve gebruikers. Niet alleen jongeren, maar ook oudere doelgroepen delen foto’s, video’s en stories met hun volgers. Voor bijna elke niche is wel een community (met bijbehorende hashtags) te vinden. Grote kans dus dat ook jouw doelgroep op Instagram zit. Onze experts weten waar je ze kan vinden.

 

Waarop wacht je dan om jouw content te delen op je tijdlijn en in de Stories?

pexels-fauxels-3183167
Is jouw bedrijf klaar om te adverteren op Instagram? Contacteer ons en wij geven je advertenties een boost!

Ik wil starten met Instagram ads!

Laat je gegevens achter en wij contacteren je voor een oplossing op maat:

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Efficiënt adverteren

Onder social media advertising vallen heel wat platformen en advertentieformaten, met hun eigen karakteristieken en publiek. Waar zit jouw doelgroep en hoe bereiken we hen best? De antwoorden op deze vragen betekenen het startpunt voor onze digitale marketingstrategie. Wij zoeken uit op welke platformen we je publiek aanspreken en in welke vorm we jouw content het best aanbieden.

Klantenbinding

Adverteren op sociale media vergt creativiteit. We creëren in overleg met jou toffe content en lanceren deze op de juiste locatie, op het juiste tijdstip, voor maximale respons. Niet één salvo maar een continue aanwezigheid garandeert resultaat. Zo vind je ook volgers die je met elke post of advertentie meer en meer aan je merk kan binden.

Vergroot je publiek

Wil je je merkbekendheid vergroten, dan zie je jouw berichten graag gedeeld en geliked worden. Zijn verkopen en leads je doel, dan kan je social media advertenties gebruiken om je publiek te laten doorklikken naar je website. Op die manier ben je niet enkel afhankelijk van de vindbaarheid van je website in Google en vergroot je de instroom van bezoekers exponentieel.

pexels-fauxels-3183141

Wil je adverteren op Instagram maar weet je niet hoe?

Vul je gegevens in en één van onze marketingexperts neemt zo snel mogelijk contact met je op!