Wil jij een professionele webshop laten maken?

Een nieuwe webshop? Het kan vandaag nog

In het huidige klimaat beseffen veel ondernemers dat werken zonder een webshop niet meer van deze tijd is. Online verkoop helpt veel ondernemers overleven in moeilijke tijden, maar laat hen ook groeien. Een professionele webshop laten maken opent deuren voor een grote groep nieuwe consumenten. Door op verschillende fronten, fysiek en digitaal, je cliënteel tegemoet te komen, breid je je doelgroep uit én ben je in de toekomst voorbereid op gelijkaardige omstandigheden. Neem dan het lot van je zaak in eigen handen en lanceer je eigen webshop. Klaar om je showroom of étalage ook digitaal uit te bouwen? Dan gaan webdevelopers en coaches aan de slag! Wij ontwerpen een nieuwe webshop waar je klanten graag vertoeven, rondkijken…en bestellen! Zo blijf jij resultaten boeken, crisis of geen crisis.
pexels-fauxels-3184356
Wil je jouw producten online verkopen? Ontdek de mogelijkheden omtrent webshops in ons E-Book!

Ik wil een professionele webshop laten bouwen!

Laat je gegevens achter en wij contacteren je voor een oplossing op maat:

Een webshop … Hoe pakken jullie dat aan?

24/7 open

Met een professionele webshop hoef je je geen zorgen te maken over sluitingsuren. Met een webshop staat jouw klant nooit meer voor een gesloten deur!

Groter doelpubliek

Iedereen zit op het net, zelfs de grootouders kunnen maar niet genoeg krijgen van social media. Met een professionele webshop bereik je meer mensen dan je ooit hebt durven dromen. Tijd om België te veroveren!

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Professioneel design

Een professionele website laten bouwen betekent dat consumenten meer bij jou kopen dan bij een webshop die niet professioneel oogt of niet eenvoudig in gebruik is.

Makkelijk vindbaar

Door gebruik te maken van SEO (Search Engine Optimization) zorgt Kingsberry ervoor dat jouw 100% professionele webshop er bovenuit steekt tussen miljoenen andere sites.

Werkt op alle toestellen

Dankzij een responsief design zorgen wij dat je webshop perfect functioneert op alle toestellen en afmetingen. Dit is door het toenemend gebruik van mobiel internet onmisbaar!

pexels-fauxels-3184655

Wil je aan de slag gaan met een nieuwe webshop maar weet je niet hoe?

Vul je gegevens in en één van onze marketingexperts neemt zo snel mogelijk contact met je op!