Adverteren op Facebook

Je bedrijf laten groeien dankzij Facebook advertising

Ondernemers en marketing verantwoordelijken hebben uiteenlopende meningen over de inzet van Facebook als advertentiekanaal. Je bent snel gestart met het inzetten van Facebook-advertenties, maar wist je dat de snelle manier om te adverteren via Facebook niet de meest budget efficiƫnte manier is? Deze vereenvoudigde manier om Facebook advertenties in te zetten is de snelste weg van de technologie gigant naar je portefeuille, maar niet de weg naar het beste (en goedkoopste) resultaat.

Ā 

Wist je dat betaalde Facebook advertenties er zijn in meer dan 5 verschillende formaten en dat ze kunnen worden ingezet om meer leads en betrokkenheid te creƫren? Door de combinatie van verschillende advertentieformaten-, technieken en strategieƫn vergroot je de kans op het vergroten van je verkoop of het verkrijgen van meer leads voor je sales team!

pexels-fauxels-3183167
Is jouw bedrijf klaar om te adverteren in Facebook Contacteer ons en wij geven je advertenties een boost!

Ik wil starten met Facebook ads!

Laat je gegevens achter en wij contacteren je voor een oplossing op maat:

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Efficiƫnt adverteren

Onder social media advertising vallen heel wat platformen en advertentieformaten, met hun eigen karakteristieken en publiek. Waar zit jouw doelgroep en hoe bereiken we hen best? De antwoorden op deze vragen betekenen het startpunt voor onze digitale marketingstrategie. Wij zoeken uit op welke platformen we je publiek aanspreken en in welke vorm we jouw content het best aanbieden.

Klantenbinding

Adverteren op sociale media vergt creativiteit. We creƫren in overleg met jou toffe content en lanceren deze op de juiste locatie, op het juiste tijdstip, voor maximale respons. Niet ƩƩn salvo maar een continue aanwezigheid garandeert resultaat. Zo vind je ook volgers die je met elke post of advertentie meer en meer aan je merk kan binden.

Vergroot je publiek

Wil je je merkbekendheid vergroten, dan zie je jouw berichten graag gedeeld en geliked worden. Zijn verkopen en leads je doel, dan kan je social media advertenties gebruiken om je publiek te laten doorklikken naar je website. Op die manier ben je niet enkel afhankelijk van de vindbaarheid van je website in Google en vergroot je de instroom van bezoekers exponentieel.

pexels-fauxels-3182775

Wil je adverteren op Facebook maar weet je niet hoe?

Vul je gegevens in en Ć©Ć©n van onze marketingexperts neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Ā