Jouw merk promoten met een radiospot?

Geef jouw merk een stem

Kingsberry gelooft erg in de kracht van online. Dat wil echter niet zeggen dat je offline geen resultaten kan boeken. Radioreclame kan erg goed werken als ondersteuning voor jouw online campagne. Een creatieve campagne op de radio kan een goede aanzet zijn voor mensen om naar jouw merk te zoeken.

 

Radioreclame is ook enorm goed voor je branding. Een goed gekozen radiostem kan namelijk enorm veel karakter geven aan een merk. Maar niet enkel de stem is belangrijk. Een radioreclame moet ook blijven hangen. Kingsberry gaat daarom ook altijd op zoek naar een sterk audiologo dat onlosmakelijk verbonden kan worden met je merk. Denk aan voorbeelden als ‘Gamma’ en ‘Smartphoto’. Je weet niet alleen wie ze zijn, je weet ook hoe ze klinken.

pexels-fauxels-3182748
Ontdekken hoe je meer resultaat haalt met een radiospot? Wij bespreken samen waar de kansen liggen voor jouw bedrijf!

Ik wil een radiospot!

Laat je gegevens achter en wij contacteren je voor een oplossing op maat:

Ondersteun je online verhaal met radio

Geef een stem aan je merk

Maximale herkenbaarheid

Wil jij weten hoe wij je kunnen helpen?

Wil je meer informatie over hoe we jouw radioreclame zouden aanpakken? Heb je vragen of bedenkingen bij de effectiviteit van radioreclame? Contacteer ons en we overleggen met jouw een plan van aanpak dat aansluit bij jouw noden.

Gepast creatief

Sterke radioreclame is geen simpele opgave. Het vergt meer onderzoek dan je zou denken. Je moet je namelijk erg goed kunnen plaatsen in de schoenen van de consument. In 15 tot 30 seconden moet iemand zich kunnen identificeren met de reclame en geïnteresseerd zijn in jouw oplossing. Creatief zijn om creatief te zijn is dus lang niet voldoende. Kingsberry schrijft voor jouw doelgroep.

Jouw audiobranding

Wanneer we een sterk campagne idee hebben ontworpen, gaan we op zoek naar de juiste stem en de juiste audiobranding voor jouw merk. Dat kan van heel speels en met een stevige portie humor zijn, tot zeer serieus. Kingsberry werkt samen met een stevig netwerk getalenteerde stemacteurs en radiostudio’s. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die aansluit bij jouw merkwaarden en merkidentiteit.
pexels-fauxels-3182805

Wil je jouw merk een stem geven?

Vul je gegevens in en één van onze marketingexperts neemt zo snel mogelijk contact met je op!