Jouw merk promoten met een radiospot?

Geef jouw merk een stem

Kingsberry gelooft erg in de kracht van online. Dat wil echter niet zeggen dat je offline geen resultaten kan boeken. Radioreclame kan erg goed werken als ondersteuning voor jouw online campagne. Een creatieve campagne op de radio kan een goede aanzet zijn voor mensen om naar jouw merk te zoeken.

 

Radioreclame is ook enorm goed voor je branding. Een goed gekozen radiostem kan namelijk enorm veel karakter geven aan een merk. Maar niet enkel de stem is belangrijk. Een radioreclame moet ook blijven hangen. Kingsberry gaat daarom ook altijd op zoek naar een sterk audiologo dat onlosmakelijk verbonden kan worden met je merk. Denk aan voorbeelden als ‘Gamma’ en ‘Smartphoto’. Je weet niet alleen wie ze zijn, je weet ook hoe ze klinken.

Gepast creatief

Het maken van effectieve radioreclame is complex en vereist diepgaand onderzoek en inlevingsvermogen in de consument. Binnen 15 tot 30 seconden moet de reclame identificatie en interesse wekken. Creativiteit alleen is niet genoeg; Kingsberry richt zich specifiek op jouw doelgroep.

Jouw audiobranding

Bij een sterk campagne-idee kiezen we de perfecte stem en audiobranding passend bij jouw merk, variërend van speels tot serieus. Kingsberry werkt met een netwerk van getalenteerde stemacteurs en radiostudio's om een oplossing te vinden die jouw merkwaarden en identiteit weerspiegelt.

Ik wil informatie over een radiocampagne! ↓

Wil jij weten hoe wij je kunnen helpen?

Wil je meer informatie over hoe we jouw radioreclame zouden aanpakken? Heb je vragen of bedenkingen bij de effectiviteit van radioreclame?

Contacteer ons en we overleggen met jouw een plan van aanpak dat aansluit bij jouw noden.

Ondersteun je online verhaal met radio

Geef een stem aan je merk

Maximale herkenbaarheid

Een radiospot,
hoe begin ik daaraan?