Een analyse van jouw huidige website?

Laat je website van top tot teen onderzoeken.

Jouw website is als je digitale uitstalraam. Het toont wie je bent, wat je verkoopt of welke diensten je aanbiedt. Het is de eerste indicator voor de kwaliteit die je als bedrijf levert. Vaak weten ondernemers niet waar ze moeten beginnen als het aankomt op een goede website. Er zijn namelijk vaak heel wat dingen onvolledig waar je niet aan zou denken zonder een stevige portie marketingervaring. Toch is het belangrijk steeds de vingers op de pols van je website te houden.

De beste en meest volledige manier om dat te doen is om een grondige website analyse te laten uitvoeren. Alleen zo weet je zeker waar de sterktes en zwaktes van je website zitten. Kingsberry kan je ook daar bij helpen.

Structuur analyse

Onze webdevelopers analyseren de layout van jouw website en bekijken hoe de plaatsing van menu’s, titels en content meer conversies kan opleveren.

 

Gebruikservaring

Met een professionele webshop hoef je je geen zorgen te maken over sluitingsuren. Met een webshop staat jouw klant nooit meer voor een gesloten deur!

SEO waarde

Hoe vindbaar is jouw website? Onze copywriters bekijken welke impact de teksten op je website hebben op je Google ranking. Hoe hoger, hoe beter je gevonden wordt.

Zo’n analyse… Hoe pakken jullie dat aan?

Het presteren een website steunt op verschillende pijlers. Wij ontleden ze stuk voor stuk. We analyseren de gebruiksvriendelijkheid maar gaan ook na of jouw site geoptimaliseerd is om bezoekers aan te trekken. Daarbij kijken we naar de website zelf, maar ook naar de vindbaarheid. Zowel content- als technische SEO en opportuniteiten voor interne en externe links vormen een onderdeel van die analyse.
 

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

We analyseren

Ons team van UX designers, SEO-copywriters en Full-stack developers gaan door jouw website. Ze analyseren de teksten, structuur, efficiëntie en rendabiliteit van jouw landingspagina’s.

 

We rapporteren

We maken een concreet rapport van de performantie van jouw website. Daarbij krijg je meteen ook een concreet stappenplan dat je kan volgen om je website naar een hoger niveau te tillen.

We begeleiden

Als je kiest om zelf aan de slag te gaan of te werken met een derde partner geven we de nodige support om te garanderen dat het stappenplan correct wordt geïmplementeerd en concrete resultaten boekt.

Een website analyse,
hoe begin ik daaraan?