Online marketingplan

Het groeitraject van jouw bedrijf in één marketingmix

Je kan niet blindelings starten met online marketing en hopen dat je resultaten boekt. Wanneer je digitaal gaat moet je een online marketingplan hebben. Je weet natuurlijk wat je gaat verkopen of aanbieden, en misschien ook wel aan wie. Maar hoe je dat moet aanpakken, daarvoor is een online marketing expert als Kingsberry onmisbaar.

Samen met jou stellen coaches en experts een gericht plan op waarin we alles meegeven over de juiste kanalen en communicatiestrategie, zodat je online geen enkele klant misloopt. Je krijgt een volledige marketingmix, en conceptueel ijzersterke ideeën die klaar zijn om uitgewerkt te worden.

 

pexels-fauxels-3184639
Een online marketingplan is noodzakelijk. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij kijken samen waar de kansen liggen voor jouw bedrijf!

Ik wil een marketingplan op maat!

Laat je gegevens achter en wij contacteren je voor een oplossing op maat:

Wat moet ik me voorstellen bij zo’n marketingplan?

Een online marketingplan is in eerste instantie concreet. Het brengt al jouw digitale activiteiten in kaart. We bekijken je producten of diensten en aan wie we deze kunnen verkopen. Ook de juiste manier om je publiek aan te spreken wordt onderzocht. Op basis daarvan geven we mee hoe je de huidige kanalen van je bedrijf kan optimaliseren. We bepalen concrete doelen en geven je de beste communicatiestrategie om die te halen. Een online marketingplan bevat alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf als een raket te lanceren dus.

Kick-off

Om te komen tot een geslaagd online marketingplan moeten we je bedrijf leren kennen. Hoe zou jij je bedrijf omschrijven? Wie zijn je klanten? Wie zijn je concurrenten? Wat zijn je doelstellingen? Door gerichte vragen te stellen, willen we alles weten! Hoe meer informatie je ons kan geven hoe beter. Het is immers op basis van die informatie dat wij onze strategie opstellen.

Strategie

Met de vergaarde info gaan wij aan de slag. We zoeken waar de opportuniteiten voor jouw bedrijf liggen. Waar bevindt jouw doelgroep zich en hoe kunnen we hen het best bereiken? Deze conclusies vertalen we naar een digitaal kanaal- en contentstrategie. Finaal bevat jouw online marketingplan ook een concreet stappenplan om deze strategie tot uitvoering te brengen.

Uitvoering

Ben je het eens met onze analyses en conclusies? Dan gaan we aan de slag! We zetten onze woorden om in daden en zorgen dat jij maximaal rendement haalt. Het online marketingplan is en blijft onze gids, maar we houden onze ogen ook open voor nieuwe evoluties en opportuniteiten. Zo schaven we, in overleg met jou, onze strategieën gaandeweg bij en blijven de concurrentie voor.

Deze bedrijven uit verschillende sectoren hielpen we groeien

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Strategisch plan

De kansen en opportuniteiten liggen in de online wereld steeds vaker voor het rapen. Ze daadwerkelijk grijpen is nog iets anders. Kingsberry werkt voor jou én samen met jou een online marketingplan uit zodat de resultaten die je voor ogen hebt op een efficiënte en doordachte manier worden gehaald.

Afstemmen

Het maximale uit je online marketingplan halen? We bespreken eerst concreet wat je wilt bereiken: meer klanten? Leads? Conversies? Sollicitanten? Naamsbekendheid? We bekijken het op korte en lange termijn. Wat wil je onmiddellijk realiseren en hoe past dit in een visie op langere termijn?

Best practice

Kingsberry kent het medicijn. Binnen het grote aanbod van online tools kiezen we de meest efficiënte en doeltreffende combinatie. Aan de hand van die marketingmix gaan onze experten aan het werk. Hierbij word je betrokken zoveel of zo weinig als je wilt.

pexels-fauxels-3183197

Wil je aan de slag gaan met online marketing maar weet je niet hoe?

Vul je gegevens in en één van onze marketingexperts neemt zo snel mogelijk contact met je op!