Adverteren via social media

Je bedrijf laten groeien dankzij social media.

We leven tegenwoordig voor een groot deel online en dat is te zien op sociale media. Veel platformen hebben ondertussen meer dan een miljard gebruikers. Wist je dat meer dan 90% van alle Belgen een Facebook account heeft? Jongeren zijn intussen erg actief op TikTok en Instagram. Het zijn die plaatsen op het internet waar jij klanten kan vinden.

Sociale media advertenties staan je toe op een gerichte manier jouw producten en diensten tot bij je doelpubliek te krijgen. Contacteer ons vandaag en we gaan meteen aan de slag!

Doelgerichte advertenties

De populariteit van Facebook, Twitter, LinkedIn of Youtube neemt alleen maar toe. Omdat er veel gegevens bekend zijn van de gebruikers van social media, kunnen we op de verschillende kanalen uiterst gericht adverteren. Zo tonen we uw advertentie enkel aan mensen die qua leeftijd, regio en interesses aansluiten bij uw bedrijf of product. Kingsberry stippelt voor u een doeltreffende advertentiecampagne uit.

Social networking met uw klanten

Via Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn en andere social media bouwt u een relatie op met uw klanten. Het is een laagdrempelige manier om uzelf te profileren, te promoten en om de branding van uw bedrijf en producten te versterken. U kan niet alleen snel inspelen op de actualiteit en klanten actief betrekken bij evoluties binnen uw bedrijf of sector. U ontdekt ook waar uw doelgroep mee bezig is of wat hen bezig houdt. Een leuke bonus is dat u sneller gevonden wordt via Google als u actief bent op social media.

Interessante inhoud

Aanwezig zijn, is niet genoeg. Social media vragen een snelle opeenvolging van interessante inhoud en daar knelt het schoentje bij veel bedrijven. De eerste tweet wordt enthousiast de wereld in gestuurd, de foto’s van het eerste evenement worden geliked op Facebook, maar daarna valt het stil. Er kruipt te veel tijd en moeite in het actief houden van een account. Het kan daarom interessant zijn om het hoofdstuk ‘social media’ uit te besteden zodat u kan focussen op de dagelijkse werking van uw bedrijf.

Sociale media? Maar welke, en hoe?

Niet elke dienst of product is geschikt om overal zomaar te promoten. Zit je in een B2B sector? Dan kan LinkedIN interessant zijn. Sommige producten zijn visueel erg aantrekkelijk, daar kom je op Instagram en Pinterest erg ver mee. Ook platformen als Waze kunnen jouw bedrijf promoten. Kingsberry vindt voor jou de juiste opportuniteiten en maakt advertenties die jouw merk promoten op de platformen waar je publiek actief is. 

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

In de kijker

Een laagdrempelige manier om uzelf te profileren, te promoten en om de branding van uw bedrijf en producten te versterken.

Meer klanten bereiken?

Kingsberry helpt u om op een efficiënte manier aanwezig te zijn op verschillende media. We bespreken wat en wie u wilt bereiken en welke kanalen daarbij passen. Ons team weet welke boodschappen aanslaan en op welke tijdstippen ze best geplaatst worden, maar we helpen je ook met het bedenken en het realiseren van social media campagnes.

In relatie met uw klanten

Als u mensen wil bereiken die actief zijn op social media, hebt u een social media netwerk nodig. Het is een laagdrempelige manier om uzelf te profileren, te promoten en om de branding van uw bedrijf en producten te versterken.

Wil je adverteren op social media maar weet je niet hoe?


Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry