ONLINE VIDEO

Relevante inhoud

We focussen in onze producties op video content marketing. Door relevante video’s aan te bieden hoeft u niet ‘gepushed’ te worden, maar wordt u ‘gepulled’ door uw doelgroep. De klanten gaan via internet zelf op zoek naar informatie… en vinden u. Video content marketing is dan ook een onmisbare schakel in uw communicatiestrategie.

Efficiënte verspreiding

Films kunnen verspreid worden over niche websites die bezocht worden door uw doelgroepen. Ze kunnen ook deel uitmaken van een video-nieuwsbrief, offline gebruikt worden of gewoon op Youtube staan. Bij de plaatsing van deze video’s op Youtube kunnen we u ook bijstaan in de ‘video search engine’ optimalisatie of VSEO. Dankzij die zoekmachine optimalisatie zal uw video bij specifieke zoekwoorden bovenaan staan.

Budgetvriendelijke aanpak

L’art pour l’art is niet onze leuze. We hebben frisse, creatieve ideeën, maar we blijven efficiënt en budgetvriendelijk. Video content moet een haalbare kaart blijven in het grotere verhaal van online marketing.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is de ideale tool om te duiden wat er achter de schermen gebeurt. Wat maakt uw bedrijf uniek? Hoe maakt u het verschil? De film geeft inzicht in uw bedrijfsvoering en structuren, maar klanten ontdekken ook een verantwoording  voor uw prijszetting. Onze films zijn niet in hokjes te plaatsen want de stijl is telkens uniek aangepast aan de bedrijfscultuur en communicatiemix.

Vloggen

Vloggen is bloggen met video. Het is de ideale manier om regelmatig met video aanwezig te zijn op uw website en social media. Uitleg van de expert-des-huize? Een boodschap van de CEO?  Kerstboodschap namens het hele team? U versterkt de band met de klant en bouwt een community uit.  Erg handig om ook een jong doelpubliek te bereiken.

Uitleganimaties

Websitebezoekers zijn gek op snelle uitleganimaties. Zonder inspanning ontdekken ze op een geanimeerde manier wie u bent en hoe uw bedrijf werkt.  Onbetaalbaar, denkt u? Niet met Kingsberry!

Reclame – en TV-Spots

Een reclamespot moet kort en krachtig uw boodschap overbrengen bij een ruim publiek. Een sterk concept en een kwaliteitsvolle uitwerking van de spot staan daarvoor garant. Belangrijk daarbij is de keuze van geschikte media. Adverteert u op een nationale of een lokale zender? Moet de spot vooral viraal scoren of kiest u voor Youtube en video-advertising? Kingsberry kan u hierin perfect adviseren. De realisatie van de spot kan u toevertrouwen aan onze ervaren experts.

YouTube video advertenties

Adverteren op YouTube heeft alleen maar voordelen: u kan klanten doelgericht bereiken op basis van criteria als geslacht, woonplaats, interesses, leeftijd, … uw advertentie is 3 keer meer waard: de vertoning, het doorklikken naar uw website en remarketing. U ontvangt meetbare resultaten van de advertenties zodat we de campagne real time kunnen optimaliseren.

Product video

In een korte en aantrekkelijke video toont u in 1 à 2 minuten de werking en de troeven van uw product. Product video’s zijn daarom een belangrijke troef voor uw salesteam. Websitebezoekers hoeven geen teksten te lezen, ze krijgen bij u onmiddellijk te zien wat ze willen weten. Het maakt uw bedrijf extra klantvriendelijk. Kingsberry werkt uw product video uit volgens een kosten-efficiënte aanpak.

Project video

Met een projectfilm onderstreept u de know how en de aanpak van uw bedrijf door een concreet prestigeproject in beeld te brengen.  U geeft uw bedrijf ook een gezicht: de kijker ziet en hoort hoe uw medewerkers de klus klaren. Projectfilms renderen omdat ze toekomstige klanten overtuigen om met u in zee te gaan.

Video content marketing

Mensen zijn actief op zoek naar relevante inhoud. Video content marketing richt zich op het aanbieden van relevante inhoud op een aantrekkelijke en laagdrempelige manier (video). Online bezoekers komen zo, zoekend naar een bepaald onderwerp, vanzelf bij u terecht. Door een reeks video’s te realiseren waarin u antwoorden biedt op vragen van mensen, bouwt u een online kenniscentrum uit zodat uw rol als expert of adviseur wordt versterkt.

Human interest

Klantengetuigenis

Getuigenissen van tevreden klanten versterken het vertrouwen in uw bedrijf. Video-testimonials zijn een pak doeltreffender dan geschreven referenties. Ze zijn authentieker en oprechter en prikkelen de nieuwsgierigheid van de websitebezoeker.

Event video

U organiseert een schitterend event? Laat uw bezoekers nagenieten van de sfeer van die onvergetelijke dag. Voor zij die er niet waren: ze zien wat ze gemist hebben en zijn nieuwsgierig naar het volgende event. Een eventfilm gedijt enorm goed op sociale media en versterkt daarmee uw merk en uw netwerk.

Ja, ik wil mijn bedrijf laten groeien dankzij Kingsberry!