Online video

Video werkt. Sta niet stil en
kies voor beweging!

Wil je graag geen droge, maar prikkelende content verspreiden?

Zoek je content die het engagement met je doelgroep écht vergroot?

Online video is een zeer krachtig format dat onmisbaar is binnen jouw contentstrategie.

Relevante inhoud

We focussen in onze producties op video content marketing. Door relevante video’s aan te bieden hoeft je publiek niet ‘gepushed’ te worden, maar wordt het ‘gepulled’. De klanten gaan via internet zelf op zoek naar informatie… en vinden jou. Video content marketing is dan ook een onmisbare schakel in je communicatiestrategie.

 

Efficiënte verspreiding

Films kunnen verspreid worden over niche websites die bezocht worden door jouw doelgroepen. Ze kunnen ook deel uitmaken van een video-nieuwsbrief, offline gebruikt worden of gewoon op Youtube staan. Bij de plaatsing van deze video’s op Youtube kunnen we je ook bijstaan in de ‘video search engine’ optimalisatie of VSEO. Dankzij die zoekmachine optimalisatie zal jouw video bij specifieke zoekwoorden bovenaan staan.

 

Budget-vriendelijke aanpak

Budgetvriendelijke aanpak

L’art pour l’art is niet onze leuze. We hebben frisse, creatieve ideeën, maar we blijven efficiënt en budgetvriendelijk. Video content moet een haalbare kaart blijven in het grotere verhaal van online marketing.

 

Wil je weten hoe wij het bij andere
bedrijven hebben aangepakt?

Ontdek het in één van onderstaande video’s ↓

Naar welk type video is jouw bedrijf op zoek?

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is de ideale tool om te duiden wat er achter de schermen gebeurt. Wat maakt jouw bedrijf uniek? Hoe maak jij het verschil? De film geeft inzicht in je bedrijfsvoering en structuren, maar klanten ontdekken ook een verantwoording voor je prijszetting. Onze films zijn niet in hokjes te plaatsen want de stijl is telkens uniek en aangepast aan de bedrijfscultuur en communicatiemix.

Vlogs

Vloggen is bloggen met video. Het is de ideale manier om regelmatig met video aanwezig te zijn op je website en social media. Uitleg van de expert-des-huizes? Een boodschap van de CEO? Kerstboodschap namens het hele team? Je versterkt de band met de klant en bouwt een community uit. Erg handig om ook een jong doelpubliek te bereiken.

Uitleganimaties

Websitebezoekers zijn gek op snelle uitleganimaties. Zonder inspanning ontdekken ze op een geanimeerde manier wie je bent en hoe je bedrijf werkt. Onbetaalbaar, denk je? Niet met Kingsberry!

Reclame & TV-spot

Een reclamespot moet kort en krachtig jouw boodschap overbrengen bij een ruim publiek. Een sterk concept en een kwaliteitsvolle uitwerking van de spot staan daarvoor garant. Belangrijk daarbij is de keuze van geschikte media. Adverteer je op een nationale of een lokale zender? Moet de spot vooral viraal scoren of kies je voor Youtube en video-advertising? Kingsberry kan je hierin perfect adviseren. De realisatie van de spot kan je toevertrouwen aan onze ervaren experts.

Youtube Video Ads

Adverteren op YouTube heeft alleen maar voordelen: je kan klanten doelgericht bereiken op basis van criteria als geslacht, woonplaats, interesses, leeftijd, … je advertentie is 3 keer meer waard: de vertoning, het doorklikken naar je website én remarketing. Je ontvangt meetbare resultaten van de advertenties zodat we de campagne real time kunnen optimaliseren.

Productvideo

In een korte en aantrekkelijke video toon je in 1 à 2 minuten de werking en de troeven van jouw product. Productvideo’s zijn daarom een belangrijke troef voor je salesteam. Websitebezoekers hoeven geen teksten te lezen, ze krijgen onmiddellijk te zien wat ze willen weten. En het maakt je bedrijf extra klantvriendelijk. Kingsberry werkt jouw productvideo uit volgens een kosten-efficiënte aanpak.

Projectvideo

Met een projectfilm onderstreep je de knowhow en de aanpak van je bedrijf door een concreet prestigeproject in beeld te brengen. Je geeft je bedrijf ook een gezicht: de kijker ziet en hoort hoe je medewerkers de klus klaren. Projectfilms renderen omdat ze toekomstige klanten overtuigen om met jou in zee te gaan.

Content Marketing Video

Mensen zijn actief op zoek naar relevante inhoud. Video content marketing richt zich op het aanbieden van relevante inhoud op een aantrekkelijke en laagdrempelige manier (video). Online bezoekers komen zo, zoekend naar een bepaald onderwerp, vanzelf bij jou terecht. Door een reeks video’s te realiseren waarin je antwoorden biedt op vragen van mensen, bouw je een online kenniscentrum uit zodat jouw rol als expert of adviseur wordt versterkt.

Eventvideo

Je organiseert een schitterend event? Laat je bezoekers nagenieten van de sfeer van die onvergetelijke dag. Voor zij die er niet waren: ze zien wat ze gemist hebben en zijn nieuwsgierig naar het volgende event. Een eventfilm gedijt enorm goed op sociale media en versterkt daarmee jouw merk en je netwerk.

Klantentestimonials

Getuigenissen van tevreden klanten versterken het vertrouwen in uw bedrijf. Video-testimonials zijn een pak doeltreffender dan geschreven referenties. Ze zijn authentieker en oprechter en prikkelen de nieuwsgierigheid van de websitebezoeker.

Een animatievideo,
hoe begin ik daaraan?