Jouw merk promoten met tv-reclame?

Laat je merk bewegen

Met Kingsberry blijven we online benadrukken. Voor veel merken begint het daar ook allemaal. Dat wil echter niet zeggen dat je offline altijd zomaar moet negeren. Televisiereclame is een krachtig wapen ter ondersteuning van jouw online campagne. Net als een sterke advertentie op sociale media kan het heel wat verkeer naar jouw site, product en dienst genereren.

Televisiereclame heeft nog een belangrijk voordeel. Het plakt een gezicht op je merk. Menselijke connectie is erg belangrijk in marketing. Mensen kopen namelijk graag van mensen. Als je die menselijke factor met een gepast creatief idee promoot kan je televisiespot een grote impact hebben.

Slim creatief

Het creëren van een effectieve tv-spot vereist meer dan alleen creativiteit; het moet memorabel zijn en duidelijk het probleem oplossen voor je doelgroep. Kingsberry focust op reclames met de juiste insteek.

Merkidentiteit

Tv-reclame moet passende waarden uitstralen, waarbij kwalitatief camerawerk, acteurs, visuele stijl en toon cruciaal zijn voor merkperceptie. Kingsberry beschikt over een in-house cameraploeg en een breed netwerk van acteertalent om je reclame af te stemmen op je merk.

Ik wil een tv-spot!

Wil jij weten hoe wij je kunnen helpen?

Wil je meer informatie over hoe we jouw tv-spot zouden aanpakken? Heb je vragen of bedenkingen bij de effectiviteit van reclame op televisie?

Contacteer ons en we overleggen met jouw een plan van aanpak dat aansluit bij jouw noden.

Ondersteun je online verhaal met tv

Breng je merk in beweging

Bouw aan je merkidentiteit

Reclame op televisie,
hoe begin ik daaraan?