Employer branding

Maak jezelf aantrekkelijk als werkgever

Ben je op zoek naar specifieke profielen voor je bedrijf? Dan weet je ondertussen al dat de wervingsvijver klein is, en overbevist. Door een sterk werkgeversmerk uit te bouwen, slaag je er alsnog in om de sterkste sollicitanten weg te kapen. Maar hoe doe je dat, employer branding?

 

Je employer brand is het beeld van je organisatie dat je uitdraagt naar werknemers en sollicitanten. Kingsberry helpt je om dat bedrijfs-DNA naar buiten te dragen. Door op een heldere, duidelijke manier te laten weten waar jij als werkgever voor staat, trek je de juiste profielen aan die passen bij jouw bedrijfscultuur. Onze coaches en marketing experts weten wat de in and outs zijn van een goede employer branding strategie.

 

pexels-fauxels-3184652
Wil jij de beste profielen aantrekken voor jouw vacatures? Wij bespreken samen jouw ideale recruteringscampagne!

Ik wil meer weten!

Laat je gegevens achter en wij contacteren je voor een oplossing op maat:

Employer branding … Hoe pakken jullie dat aan?

Employer branding

Een duidelijke bedrijfsprofilering leidt tot een grotere instroom van kwalitatieve kandidaturen.

Efficiënte targeting

Door gerichte campagnes wordt je vacature enkel getoond aan geschikte profielen.
pexels-fauxels-3184649

Wil jij weten hoe wij je employer branding zouden aanpakken?

Ben je op zoek naar specifieke profielen voor je bedrijf maar je weet niet hoe ze te bereiken? Wil je meer weten over hoe je een sterk werkgeversmerk moet uitbouwen? Wil jij meer weten over onze aanpak? Vul je gegevens in en één van onze marketingexperts neemt zo snel mogelijk contact met je op!