Adverteren op Microsoft Bing

Terecht onbekend en onbemind? Ontdek het potentieel van adverteren via Microsoft advertising 

Al eens gedacht om te adverteren via de zoekmachine van Microsoft? Bing adverteren of Microsoft advertising staat al sinds het begin van online marketing in de schaduw van Google Ads. Maar is dat wel terecht? Er zijn namelijk heel wat voordelen aan Bing adverteren, zeker voor B2B bedrijven.

Continu optimaliseren

Advertenties worden niet zomaar op de digitale wereld losgelaten. Wij monitoren alle binnenkomende data en verbeteren continu. De best scorende advertenties krijgen een extra push, de minst scorende halen we weer weg. Tijdens een SEA-campagne sturen we real time bij.

Doelgroepgericht denken

Een SEA campagne is uiterst doelgroepgericht. Wie absoluut niet tot je doelgroep behoort, krijgt de advertentie niet te zien. We bepalen o.a. de leeftijd, interesses, geslacht, woonplaats van je klanten en prospecten en focussen de campagne op hen. Zo vermijd jij nutteloze kosten.

Strategische copywriting

SEA vraagt om doeltreffende en strategische copywriting. Met attractieve kopteksten, ondertitels en trefwoorden lokken we interactie uit. Mensen doen doorklikken naar de site, die verleidingskracht moeten advertenties hebben.

Continu optimaliseren

Advertenties worden niet zomaar op de digitale wereld losgelaten. Wij monitoren alles en optimaliseren continu. De best scorende advertenties krijgen een extra push, de minst scorende halen we weer weg. Tijdens een SEA-campagne sturen we real time bij.

Doelgroep- gericht denken

Een SEA campagne is uiterst doelgroepgericht. Wie absoluut niet tot uw doelgroep behoort, krijgt de advertentie niet te zien. We bepalen o.a. leeftijd, interesses, geslacht, woonplaats van uw klanten en prospecten en focussen de campagne op hen. Zo vermijdt u nutteloze kosten.

Strategische copywriting

SEA vraagt copywriting van een doeltreffend en strategisch soort. Het spel van kopteksten, ondertitels en trefwoorden moet gespeeld worden volgens een tactisch plan. Mensen doen doorklikken naar de site, die verleidingskracht moeten advertenties hebben.

DE VOORDELEN VAN MICROSOFT ADVERTISING

Afhankelijk van je doelgroep en product of dienst kan Microsoft advertising heel wat opportuniteiten bieden. Biedt jouw bedrijf oplossingen aan voor andere bedrijven? Weet dan dat op de meeste kantoorcomputers Bing de standaard zoekmachine is.  Veel professionals gebruiken Bing dus elke dag. Als B2B bedrijf is dit hét medium om op te adverteren.

Een select publiek laat je niet enkel toe om zeer efficiënt te adverteren, de kosten om te adverteren liggen ook veel lager. Omdat er minder concurrentie is, heb je minder budget nodig om resultaten te halen. Je gooit je hengel niet uit in een overbeviste vijver, maar gaat met een groot net op zoek naar interessante leads daar waar er minder kapers op de kust zijn.

Met Microsoft advertising kan je dus zeer doelgericht en kostenefficiënt adverteren op een platform vol professionals.

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Professioneel advies

Liever je SEA zelf in handen nemen? Bij Kingsberry kan je ook aankloppen voor professioneel advies, resultaatanalyses en tips om je campagnes optimaal te doen verlopen. We bespreken je resultaten en geven best practices of een actieplan mee om te groeien in het vak.

Search Engine Advertising

Bing advertenties komen naast en boven de zoekresultaten te staan en verschijnen enkel wanneer een internetgebruiker zoekwoorden ingeeft die jij hebt bepaald. Zo krijgt enkel jouw doelgroep je advertenties te zien en wordt jouw marketingbudget zo efficiënt mogelijk ingezet.

Meer bezoekers

Adverteren op Bing is een efficiënte manier om snel veel bezoekers naar je website te leiden. Maar hiervoor moet je wel rekening houden met zaken zoals doelgroepen en zoektermen en verstandig omspringen met je budget. Heb je graag meer advies over de mogelijkheden van Microsoft advertising? Neem dan contact op met Kingsberry.

Kingsberry_team

Wil je aan de slag gaan met Bing Ads maar weet je niet hoe?


  Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
  Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry

  Wil je aan de slag gaan met Bing Ads maar weet je niet hoe?


   Ik aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry
   Schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kingsberry