Animatievideo

Visualiseer je verhaal tot een levendige & duidelijke boodschap

Jouw producten en/of diensten eenvoudig en duidelijk weergeven in een geanimeerde uitlegvideo? Daar kunnen we je bij helpen!
pexels-fauxels-3183159
De online opportuniteiten voor je bedrijf ontdekken? Contacteer ons voor een analyse van je groeipotentieel!

Ik wil een animatievideo!

Laat je gegevens achter en wij contacteren je voor een oplossing op maat:

Animatievideo. Waarom is het zo krachtig?

Iedereen doet het

Een uitleganimatie is de ideale manier om de aandacht van websitebezoekers te grijpen en vast te houden. Mensen nemen de tijd niet meer om lange webteksten te lezen. Ze kijken liever naar een luchtige video om in één of twee minuten te ontdekken wat je te bieden hebt. Met een how to film biedt je een service aan je klanten en prospecten én toon je dat je technologisch helemaal mee bent.

Snel & begrijpbaar

Online heeft oneindig veel voordelen. Je kan je prospectie in zowat elke grootteorde laten uitvoeren. Lokaal, regionaal, provinciaal, nationaal, per taalgebied of internationaal: we bereiken de juiste mensen en zorgen dat de potentiële klanten tot bij jou komen. De vijver waarin we vissen met digitale marketing is dan ook enorm groot. Het enige wat jij moet doen is ervoor zorgen dat je prospecten worden opgevolgd.

Kopen door video

In de visuele wereld van vandaag geeft het geschreven woord gewoon niet dezelfde conversies als een video. Voor mensen kopen, willen ze eerst en vooral iets gezien hebben en daarom gaan ze online op onderzoek. Grijp hun aandacht, laat hen op een aangename manier weten hoe jouw product of dienst werkt en zet hen aan tot actie. Elke sterke animatievideo eindigt met een call to action.

Naar welk type video is jouw bedrijf op zoek?

2D animatie met pictogrammen

Bij deze heldere uitlegfilms gebruiken we geen figuren, maar wel eenvoudige, aantrekkelijke pictogrammen en infographics. Samen met de voice over en de geluiden vormt het geheel een verhelderende en luchtige manier om zaken uit te leggen.

2D animatie met figuren

Animaties met vooraf ontwikkelde figuren én pictogrammen zijn nog speelser, persoonlijker en emotioneler. Het is een uitlegfilm waarin jouw klanten en prospecten een aantrekkelijke en duidelijke boodschap krijgen en waarin ze zich nog meer gespiegeld zien.

2D animatie op maat

Bij volledig op maat gemaakte explainer video’s ontwikkelen we voor jou een exclusieve stijl en branding. De figuren zijn nog complexer en gedetailleerder en indien gewenst casten we een specifieke (bv. beroemde) stem. We werken ook met op maat gemaakte geluidseffecten die bij jouw stijl passen.

Deze bedrijven uit verschillende sectoren hielpen we groeien

pexels-fauxels-3182805

Wil je een animatievideo maar weet je niet hoe te beginnen?

Vul je gegevens in en één van onze marketingexperts neemt zo snel mogelijk contact met je op!