Animatievideo

Animatie
video

Visualiseer je verhaal tot een levendige & duidelijke boodschap.

Jouw producten en/of diensten eenvoudig en duidelijk weergeven in een geanimeerde uitlegvideo? Daar kunnen we je bij helpen!

Iedereen doet het

Een uitleganimatie is de ideale manier om de aandacht van websitebezoekers te grijpen en vast te houden. Mensen nemen de tijd niet meer om lange webteksten te lezen. Ze kijken liever naar een luchtige video om in één of twee minuten te ontdekken wat je te bieden hebt. Met een how to film biedt je een service aan je klanten en prospecten én toon je dat je technologisch helemaal mee bent.

 
 

Snel & begrijpbaar

Omdat ze zo efficiënt, aantrekkelijk en krachtig zijn, staan vele bedrijven te dringen voor een uitlegfilm. Je concurrenten hebben er misschien al één. En als ze die nog niet hebben, dan zit er hoogstwaarschijnlijk snel een explainer video aan te komen! Aarzel dus niet en wees de concurrentie voor!

 
 

Kopen door video

In de visuele wereld van vandaag geeft het geschreven woord gewoon niet dezelfde conversies als een video. Voor mensen kopen, willen ze eerst en vooral iets gezien hebben en daarom gaan ze online op onderzoek. Grijp hun aandacht, laat hen op een aangename manier weten hoe jouw product of dienst werkt en zet hen aan tot actie. Elke sterke animatievideo eindigt met een call to action.

Wil je weten hoe wij het bij andere
bedrijven hebben aangepakt?

Ontdek het in één van onderstaande video’s ↓

Naar welk type video is jouw bedrijf op zoek?

2D ANIMATIE MET PICTOGRAMMEN

2D ANIMATIE MET PICTO-GRAMMEN

Bij deze heldere uitlegfilms gebruiken we geen figuren, maar wel eenvoudige, aantrekkelijke pictogrammen en infographics. Samen met de voice over en de geluiden vormt het geheel een verhelderende en luchtige manier om zaken uit te leggen.

 
 

2D ANIMATIE MET FIGUREN

Animaties met vooraf ontwikkelde figuren én pictogrammen zijn nog speelser, persoonlijker en emotioneler. Het is een uitlegfilm waarin jouw klanten en prospecten een aantrekkelijke en duidelijke boodschap krijgen en waarin ze zich nog meer gespiegeld zien.

 
 

2D ANIMATIE
OP MAAT

Bij volledig op maat gemaakte explainer video’s ontwikkelen we voor jou een exclusieve stijl en branding. De figuren zijn nog complexer en gedetailleerder en indien gewenst casten we een specifieke (bv. beroemde) stem. We werken ook met op maat gemaakte geluidseffecten die bij jouw stijl passen.

Een animatievideo,
hoe begin ik daaraan?