Adverteren op Pinterest

Je bedrijf laten groeien dankzij Pinterest advertising

Naast Facebook en Instagram is Pinterest een krachtig platform, visueel om meer bezoekers naar je website te krijgen, je naamsbekendheid te verhogen en meer sales te realiseren. Als één van de laatste online platformen zijn ze nog niet zo lang geleden gestart met advertentiemogelijkheden, met een gericht bereik waar de meeste bedrijven nog maar weinig of geen gebruik van maken. De juiste instellingen en content bepalen de meerwaarde die dit kanaal voor je kan betekenen en daarmee dus ook je zichtbaarheid en effectiviteit. Ben jij al ‘pinteressant’?

Voeg nu Pinterest toe aan je Social Media Plan!

 

pexels-fauxels-3183167
Is jouw bedrijf klaar om te adverteren op Pinterest? Contacteer ons en wij geven je advertenties een boost!

Ik wil starten met Pinterest ads!

Laat je gegevens achter en wij contacteren je voor een oplossing op maat:

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Efficiënt adverteren

Onder social media advertising vallen heel wat platformen en advertentieformaten, met hun eigen karakteristieken en publiek. Waar zit jouw doelgroep en hoe bereiken we hen best? De antwoorden op deze vragen betekenen het startpunt voor onze digitale marketingstrategie. Wij zoeken uit op welke platformen we je publiek aanspreken en in welke vorm we jouw content het best aanbieden.

Klantenbinding

Adverteren op sociale media vergt creativiteit. We creëren in overleg met jou toffe content en lanceren deze op de juiste locatie, op het juiste tijdstip, voor maximale respons. Niet één salvo maar een continue aanwezigheid garandeert resultaat. Zo vind je ook volgers die je met elke post of advertentie meer en meer aan je merk kan binden.

Vergroot je publiek

Wil je je merkbekendheid vergroten, dan zie je jouw berichten graag gedeeld en geliked worden. Zijn verkopen en leads je doel, dan kan je social media advertenties gebruiken om je publiek te laten doorklikken naar je website. Op die manier ben je niet enkel afhankelijk van de vindbaarheid van je website in Google en vergroot je de instroom van bezoekers exponentieel.

pexels-fauxels-3182775

Wil je adverteren op Pinterest maar weet je niet hoe?

Vul je gegevens in en één van onze marketingexperts neemt zo snel mogelijk contact met je op!