Online marketing ontzorging

Hoe ontzorgt ons online reclamebureau jouw bedrijf?

Je weet natuurlijk dat je online marketing nodig hebt. Maar van online adverteren, content marketing of professionele websites bouwen, daar heb je misschien minder kaas van gegeten. Geen probleem, Kingsberry is een online reclamebureau dat er alles aan doet om de de zorgen van zijn klanten weg te nemen. Ons marketingbureau beschikt over een uitgebreid team van ervaren marketeers die samen met jou op zoek gaan naar de juiste strategie. Zodra we die gevonden hebben lanceren, beheren en optimaliseren we alle relevante kanalen met als doel jouw merk online te laten groeien.

Voor alles digitaal heeft Kingsberry in-house experts en coaches. Daarom spreken we ook van volledige online marketing ontzorging. Wij vormen het enige contactpunt dat je nodig hebt om het ver te schoppen in de wereld van “digital first”. Contacteer ons vandaag en start met digitale marketing!

Advies in de vorm van een plan

Voor de maandelijkse online marketing ontzorging van start gaat, werken we een strategisch plan uit waarin we ons advies formuleren.
We bekijken jouw doelgroep, verwachtingen en budgetten. We gaan ook na in hoeverre je al digitaal aanwezig bent. Daarop werken we een geschikt online marketingplan uit op maat van jouw bedrijf.
Voor het uitwerken van dit adviserende plan, kan je via ons marketingbureau beroep doen op subsidies via KMO-portefeuille!

Marketing mix in de startblokken


Marketingmix in de startblokken
In de tweede fase zorgen we dat alles in gereedheid wordt gebracht om online te beginnen scoren: de kanalen worden gecreëerd en designed, campagnes worden opgezet, een content calendar wordt aangemaakt etc.
De hele marketingmix staat in de startblokken.
Voor alles digitaal heeft Kingsberry in-house experts en coaches. Daarom spreken we ook van volledige online marketing ontzorging.

Maandelijkse marketing ontzorging

De maandelijkse ontzorging gaat van start. We bepalen samen met jou een kort vast maandelijks overlegmoment om onderwerpen, acties, campagnes te bespreken die wij daarna uitwerken en uitvoeren. Dat gaat van het schrijven en plaatsen van blogberichten op jouw site, mailing, adverteren tot vlogging (= video-blog), etc. We zitten ook op regelmatige tijdstippen rond de tafel om de resultaten te bespreken. Want dat is nog zo’n geweldig voordeel van online marketing: de cijfers en resultaten zijn volledig transparant!

Ontzorging? Wat wil dat juist zeggen?

Zonder digitale marketing is het moeilijk om jouw producten of diensten tot bij consumenten of partners te krijgen. Eén of twee interne marketeers aannemen is een optie, maar je kan moeilijk verwachten dat zij alles zomaar weten. De kracht van ons marketingbureau schuilt in onze collectieve kennis, ervaring en complementaire skillsets. Ons online reclamebureau beschikt over een team van experten die het allemaal kunnen. Van E-mailmarketing en Sociale media tot SEO en SEA, wij helpen je van A to Z. Online marketing ontzorging is dus letterlijk marketing zonder zorgen.

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Tijdsbesparing

Wil je als bedrijf volop inzetten op online marketing, maar ontbreekt het je aan tijd of personeel? Dan biedt Kingsberry de ideale oplossing. Wij nemen het hele werk van je over.

 

Resultaatgericht

Met de focus op de doelen en resultaten gaan wij daar communiceren waar jouw klanten tijd doorbrengen. Dat is dé weg naar online succes.

 

Creatie

Onze specialisten zorgen op maandelijkse basis voor een complete online marketing mix waarbij we o.a. blogposts en mailings schrijven, Google advertenties maken en beheren, social media kanalen onderhouden, …

Online marketing,
hoe begin ik daaraan?