Online marketing ontzorging

Complete online marketing mix door specialisten

Wij zorgen voor uw Online Succes

Onze specialisatie, een totale ontzorging van uw online communicatie. We zijn een full service digitaal marketingbureau met een “klant van onze klant” marktbenadering. Doelgericht & resultaatgericht, kortom de ideale partner om uw bedrijf te laten groeien.

One stop shop

We profileren ons bij Kingsberry als een full service digitaal marketingbureau. Met Kingsberry hebt u één partner die alle online marketing kanalen beheert en optimaliseert.

Uw groei partner

Wij zijn uw partner om uw bedrijf te laten groeien. Met een “klant van onze klant” marktbenadering gaan we samen voor een constante groei gedurende het hele jaar.

Doel & resultaatgericht

Met de focus op de doelen en resultaten gaan wij daar communiceren waar uw klanten tijd doorbrengen. Het is de manier naar online succes.

Online Marketing Ontzorging

Te weinig tijd of personeel voor doeltreffende online marketing?

Wilt u als bedrijf volop inzetten op online marketing, maar ontbreekt het u aan tijd of personeel? Dan biedt Kingsberry de ideale oplossing. Wij nemen het hele werk van u over.

 

Onze specialisten zorgen op maandelijkse basis voor een complete online marketing mix waarbij we o.a. blogposts en mailings schrijven, Google advertenties maken en beheren, social media kanalen onderhouden, …

Content marketing & strategische campagnes

Wij doen het voor u

We creëren niet alleen relevante inhoud in al zijn vormen (blogberichten in tekst of video, infographics, social media post, advertenties, …) We zorgen ook voor de distributie op alle mogelijke kanalen en ontwikkelen en beheren uw online campagnes via Google Adwords, Youtube en social media. Uw voordeel? U kan focussen op uw zaak, en wij zorgen dat u online uw klanten bereikt en de verkoop stijgt. En we doen dat voor een vast maandelijks bedrag.

Angst voor een wurgcontract?

Kingsberry wil haar klanten zien groeien.

De uitgave voor maandelijkse ontzorging van online marketing mag geen kostenpost worden. Het is een investering die moet renderen. Wij geloven niet in gedwongen huwelijken en schotelen daarom geen meerjaarse contracten voor. En wat zien we als resultaat? Trouwe klanten waar we een hechte band mee opbouwen en die tevreden zijn met de resultaten.

Mis geen potentiële klanten wegens tijdstekort! Contacteer ons nu voor jouw online marketing

Hoe beginnen we er aan?

Stap 1: Advies in de vorm van een strategisch plan

Voor de maandelijkse online marketing ontzorging van start gaat, werken we een strategisch plan uit waarin we ons advies formuleren. We bekijken uw doelgroep, verwachtingen en budgetten. We gaan ook na in hoeverre u al digitaal aanwezig bent: hebt u bv. al een website of wilt u een website of e-shop laten maken? Adverteert u al op Google? Daarop werken we een geschikt online marketingplan uit op maat van uw bedrijf.  Voor het uitwerken van dit adviserende plan, kan u via Kingsberry beroep doen op subsidies via KMO-portefeuille!

Stap 2: Marketing mix in de startblokken

In de tweede fase zorgen we dat alles in gereedheid wordt gebracht om online te beginnen scoren: de kanalen worden gecreëerd en designed, campagnes worden opgezet, een content calendar wordt aangemaakt etc. De hele marketing mix staat in de startblokken.

Stap 3: Maandelijkse ontzorging

De maandelijkse ontzorging gaat van start. We bepalen een kort vast maandelijks overlegmoment met onze klant om onderwerpen, acties, campagnes te bespreken die wij daarna uitwerken en uitvoeren. We schrijven en plaatsen blogberichten op uw site, we stellen mails op, we schrijven en ontwerpen advertenties, we realiseren vlogs (= video-blog) etc. We zitten ook op regelmatige tijdstippen rond de tafel om de resultaten te bespreken. Want dat is nog zo’n geweldig voordeel van online marketing: de cijfers en resultaten zijn volledig transparant!

Interesse in online marketing ontzorging?

Contacteer ons nu!

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Adres *

Boodschap*

Ik heb kennis genomen van en aanvaard de algemene voorwaarden van Kingsberry (klik hier)