Adverteren op Youtube

Stilaan de grootste zender van het land

Uw klanten zitten op youtube. Waarom uw zaak niet?

Adverteren op Youtube heeft verbluffende voordelen. Uw reclamecampagne is uiterst doelgroepgericht. Leeftijd, geslacht, regio, interesses van uw klanten en prospecten worden bepaald en enkel mensen uit die doelgroep krijgen de videoadvertentie te zien. Adverteren op Youtube is budgetvriendelijk. U betaalt enkel als de kijker echt geïnteresseerd is en het spotje uitkijkt. Uw campagnespot is actiegericht. De geïnteresseerde kijker kan onmiddellijk doorklikken naar uw website en tot actie overgaan. Mensen die uw website bezoeken kan u opnieuw aanspreken en dat voor een lange periode: remarketing. Youtubecampagnes zijn ten slotte meetbaar. Dankzij de analyses is het mogelijk om de campagne real time te optimaliseren zodat uw investering optimaal rendeert.

Bepaal zelf in welke gemeenten

je wil adverteren via Youtube

Online regionaal adverteren op Youtube kan binnen een geselecteerde doelgroep (selectie op geslacht, leeftijd, interesse, etc.) en binnen een door jou gekozen gebied.

Dit kan een regio zijn rond bepaalde winkelpunten, of dit kan een gebied zijn waar je jouw verkoop of expansie extra wilt ondersteunen.

Beland niet langer bij het oud papier en investeer in effectief en gericht bereik.

Drie advertentievormen in één campagne

EFFECTIEF BEKEKEN

Hoge visibiliteit in jouw regio. Elke vertoning wordt effectief bekeken voor een minimum van 5 seconden.

q

VRIJE KEUZE

Op toestemming gebaseerde reclame: als de boodschap interessant en relevant is voor de kijker dan blijft hij uit vrije keuze kijken.

NAAR DE WEBSITE

Actiegericht adverteren: kijkers kunnen direct actie ondernemen en doorklikken naar de website of actie-pagina.

Hoe ziet mijn advertentie eruit op youtube

Referenties van adverteren op Youtube

Adverteren op Google (SEA), Adverteren op youtube, Webcopywriting, Website, Zoekmachine-optimalisatie (SEO)
Adverteren op Google (SEA), Adverteren op youtube, E-mailmarketing, Internet-marketingplan, Online marketing ontzorging, Online video, Webcopywriting, Zoekmachine-optimalisatie (SEO)