Adverteren op Youtube

Maak reclame op de grootste zender van het land.

Voor veel bedrijven is TV-reclame iets waar ze enkel van kunnen dromen. 30 seconden reclame op televisie is namelijk erg prijzig. Dat is gek, want de grootste zender van het land is gewoon op het internet te vinden en er reclame op maken is een stuk goedkoper dan op welke TV-zender dan ook. Bovendien kan je jouw reclame richten naar de mensen die relevant zijn voor jouw business.
Waar wacht je nog op?

Vrije keuze

Youtube reclame werkt op wederzijdse toestemming. Jij kiest wie je boodschap ziet. De kijker kiest of je videoreclame relevant genoeg is om te blijven kijken.

Effectief bekeken

Door targeting kan je hoge visibiliteit in jouw regio verkrijgen door te adverteren op Youtube. Elke vertoning wordt effectief bekeken voor een minimum van 5 seconden

Naar de website

Adverteren op Youtube is actiegericht: kijkers kunnen direct doorklikken naar de website of actie-pagina. Samen met onze experts bereik je de juiste mensen, dan boek je snelle resultaten.

Youtube adverteren? Hoe gaan jullie tewerk?

Youtube reclame is een gerichte manier om jouw merk te promoten bij de juiste mensen. Dit kan met een video of animatie die je zelf aanlevert, maar Kingsberry heeft de juiste mensen in huis om voor jou een kwalitatieve spot te maken die je kan helpen om jouw bedrijf via Youtube tot bij de juiste mensen te krijgen. Je advertenties worden daarbij actief opgevolgd en geoptimaliseerd. Youtube is één van de beste manieren om snel een breed publiek te bereiken met jouw dienst of product.

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Wat?

Online regionaal adverteren op Youtube kan binnen een geselecteerde doelgroep (selectie op geslacht, leeftijd, interesse, etc.) en binnen een door jou gekozen gebied.

Waar?

Dit kan een regio zijn rond bepaalde winkelpunten, of dit kan een gebied zijn waar je jouw verkoop of expansie extra wilt ondersteunen.

De juiste keuze?

Beland niet langer bij het oud papier en investeer in effectief en gericht bereik.

Adverteren op YouTube,
hoe begin ik daaraan?