Adverteren op Google Ads

Begin met adverteren op Google en kom bovenaan de zoekresultaten

Iedereen droomt ervan dat zijn website bovenaan de zoekresultaten staat wanneer mensen zoeken in Google. Dat kan organisch, maar dan moet je geduld hebben en goede SEO (Search Engine Optimization) voor je website is een stevige investering.

Wie echter snelle resultaten wil boeken kan beter focussen op SEA (Search Engine Advertising) en in België wil dat meestal zeggen: focussen op Google Ads. Met een Google Ads campagne kunnen onze digitale marketeers voor jouw merk op een gerichte manier de juiste mensen aanspreken met jouw producten of diensten.

 

Continu optimaliseren

Advertenties worden niet zomaar op de digitale wereld losgelaten. Wij monitoren alles en optimaliseren continu. De best scorende advertenties krijgen een extra push, de minst scorende halen we weer weg. Tijdens een SEA-campagne sturen we real time bij.

 

Doelgroepgericht denken

Een SEA campagne is uiterst doelgroepgericht. Wie absoluut niet tot je doelgroep behoort, krijgt de advertentie niet te zien. We bepalen o.a. leeftijd, interesses, geslacht, woonplaats van je klanten en prospecten en focussen de campagne op hen. Zo vermijdt jij nutteloze kosten.

Strategische copywriting

SEA vraagt om doeltreffende en strategische copywriting. Het spel van kopteksten, ondertitels en trefwoorden moet gespeeld worden volgens een tactisch plan. Mensen doen doorklikken naar de site, die verleidingskracht moeten advertenties hebben.

 

Hoe werkt jullie google ads service?

Een goede campagne op Google start met het opzetten van jouw account. Onze digitale marketeers zetten alles klaar om jouw business zo productief mogelijk te promoten. Vervolgens ontwerpen we verschillende advertenties en testen we de deze tegen elkaar. Aan de hand van die resultaten optimaliseren we de beste advertenties om zo de resultaten te maximaliseren.

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Professioneel
advies

Als jij of een medewerker de SEA zelf in handen wil houden, kan je bij Kingsberry rekenen op professioneel advies om de campagnes optimaal te doen verlopen. We analyseren de resultaten en geven tips om te groeien in het vak.

 

Search Engine
Advertising ?

Adverteren met Google AdWords is het inkopen van advertentieruimte boven en naast de natuurlijke resultaten van Google. Je advertentie verschijnt als een internetgebruiker zoekwoorden ingeeft die van toepassing zijn op jouw bedrijf.

 

Meer
bezoekers

Adverteren op Google is een efficiënte manier om snel veel bezoekers naar je website te leiden. Belangrijk is dat dit doordacht gebeurt.

Adverteren op Google,
hoe begin ik daaraan?