Google advertenties

Begin met adverteren op Google en kom bovenaan de zoekresultaten

Iedereen droomt ervan dat zijn website bovenaan de eerste pagina in google staat wanneer mensen zoeken. Dat kan organisch, maar dan moet je geduld hebben en goede Search Engine Optimization (SEO) voor je website is een stevige investering. Die kan je uiteindelijk niet ontlopen, maar SEA kan je wel een goede opstap geven. Adverteren op Google is de meest populaire vorm van digitale marketing. Het toont je producten of diensten niet enkel in de zoekmachine, maar ook bij hun partners als Youtube. Met een Google Ads campagne kunnen onze digitale coaches en experts voor jouw merk op een gerichte manier tot bij het juiste publiek krijgen
pexels-fauxels-3182796

Ik wil starten met Google Ads!

Laat je gegevens achter en wij contacteren je voor een oplossing op maat:

Hoe werkt jullie Google Ads service?

Een goede campagne op Google start met het opzetten van jouw account. Onze digitale marketeers zetten alles klaar om jouw business zo productief mogelijk te promoten. Vervolgens ontwerpen we verschillende advertenties en testen we de deze tegen elkaar. Aan de hand van die resultaten optimaliseren we de beste advertenties om zo de resultaten te maximaliseren.

Continu optimaliseren

Advertenties worden niet zomaar op de digitale wereld losgelaten. Wij monitoren alles en optimaliseren continu. De best scorende advertenties krijgen een extra push, de minst scorende halen we weer weg. Tijdens een SEA-campagne sturen we real time bij.

Doelgroepgericht

Een SEA campagne is uiterst doelgroepgericht. Wie absoluut niet tot je doelgroep behoort, krijgt de advertentie niet te zien. We bepalen o.a. leeftijd, interesses, geslacht van je klanten en prospecten en focussen de campagne op hen. Zo vermijd jij nutteloze kosten.

Strategische copywriting

SEA vraagt om doeltreffende en strategische copywriting. Het spel van kopteksten, ondertitels en trefwoorden moet gespeeld worden volgens een tactisch plan. Mensen doen doorklikken naar de site, die verleidingskracht moeten advertenties hebben.

Deze bedrijven uit verschillende sectoren hielpen we groeien

Hoe Kingsberry jouw bedrijf kan begeleiden?

Professioneel advies

Het kan dat je jouw SEA liever zelf in handen hebt. Bij Kingsberry kan je ook aankloppen voor professioneel advies om de campagnes optimaal te doen verlopen. We analyseren de resultaten en geven tips om te groeien in het vak.

Search Engine Advertising

Voor Google advertenties koop je in principe advertentieruimte boven en naast de natuurlijke resultaten van Google. Je advertentie verschijnt als een internetgebruiker zoekwoorden ingeeft die van toepassing zijn op jouw bedrijf.

Meer bezoekers

Adverteren op Google is een efficiënte manier om snel veel bezoekers naar je website te leiden. Belangrijk is dat dit doordacht gebeurt.

pexels-fauxels-3184655

Wil je aan de slag gaan met Google Ads maar weet je niet hoe?

Vul je gegevens in en één van onze marketingexperts neemt zo snel mogelijk contact met je op!