Gedreven Content Marketeer/Copywriter bij Kingsberry

Ben jij een woordenkunstenaar met een passie voor online marketing? Weet jij hoe je pakkende teksten schrijft die de aandacht trekken en actie uitlokken? Kingsberry is op zoek naar een getalenteerde Content Marketeer/Copywriter om ons team te versterken. Als jij voldoet aan onderstaande criteria, dan hebben we jou nodig!

Een job waarin je uitgedaagd wordt met enorm veel variatie?

Uitdagende projecten, een inspirerende werkomgeving en een hecht team waar jouw groei en succes centraal staan. Wil je een blik achter de schermen? Download de brochure!

Solliciteer nu supersnel

Geef je carrière een boost bij Kingsberry

Wie zoeken wij?

Let it loose bij Kingsberry

Kingsberry is een bruisend marketingbureau gevestigd in Zandhoven, op slechts 20 minuten van Antwerpen. Als content marketeer kom je terecht in een superleuk team waarin je de ruimte krijgt om je creativiteit en talenten te ontplooien.

  • Je hebt een vlotte -digitale- pen en een passie voor online marketing. Jouw woorden zijn als magie op het internet en je weet precies hoe je de juiste snaar kunt raken bij de doelgroep.

  • Je schrijft over zowat alle onderwerpen die je pad kruisen. Van technologie tot mode, van reizen tot gezondheid – je kunt je inleven en elke tekst tot leven brengen.

  • Je maakt advertenties op Facebook, Google en Linkedin met een brandende nieuwsgierigheid naar je best presterende titels en teksten. Je begrijpt de kracht van copywriting in het digitale landschap en je wilt altijd verbeteren en optimaliseren.

  • Je schrijft activerende teksten voor blogs, websites, noem het maar op. Je weet hoe je de aandacht kunt grijpen, de lezer kunt betrekken en ervoor kunt zorgen dat ze niet kunnen wachten om verder te lezen.

Checklist

Ben jij wie we zoeken?

Pick me, pick me!

Word je geselecteerd, krijg je een fulltime contract van onbepaalde duur. Én: