Vacature:

Kom jij ons versterken?

Kingsberry is een online marketing bureau met een diverse groep klanten, van internationaal actieve bedrijven tot sterke lokale KMO’s. Van nationale adverteerders op TV en Radio tot regionale campagnes die onze klanten zeer concreet ondersteunen in groei. Heb jij al enkele jaren ervaring als digital marketeer en ben jij klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Dan hebben wij de uitdaging voor jou!

Wie zoeken wij?

Adem en leef jij marketing, met een focus op online marketing?  Is je favoriete lectuur online marketing gerelateerd in de vorm van marketing blogs, online marketing customer cases etc?  Heb je bovendien ervaring met het beheren van online marketing campagnes: klantencontact en misschien ook met het aansturen van teams?

Kingsberry’s online marketing consultants gaan voor topresultaten, die ambitie verwachten we ook van jou.

Volg je de snelle veranderingen in onze digitale markt op de voet, wil je er verder deel van uitmaken en mee bouwen aan stijgende resultaten van bedrijven in B2B en B2C, vaak wereldwijd?

Dan kan je jezelf en je carrière naar de volgende stap brengen bij Kingsberry.

Ben je een digitale marketeer met ervaring in minimum vier elementen van volgende reeksen:

Reeks 1: Copywriting, Google Analytics, multichannel online marketing, inbound/content marketing.
Reeks 2: Google Ads, Microsoft advertising, Facebook Advertising, Mailchimp, WordPress.

Wij verwachten van jou:

  • Zelfstandig werken in een teamcontext
  • Gestructureerde en ordelijke manier van werken
  • Snel schakelen tussen verschillende taken, klanten en sectoren
  • Continuous improvement: growth mindset

Wat Kingsberry jou te bieden heeft?

Kingsberry is een online marketing bureau met een diverse groep klanten, van internationaal actieve bedrijven tot sterke lokale KMO’s. Van nationale adverteerders op TV en Radio tot regionale campagnes die onze klanten zeer concreet ondersteunen in groei. Naast een uitgebreid takenpakket en een super tof team bieden wij jou:

  • Een contract van onbepaalde duur met een competitief verloningspakket inclusief extralegale voordelen in een klein, dynamisch en goedlachs team, waar je de kans krijgt om aan projecten te werken van uiteenlopende groottes
  • De kans om mee te schrijven aan een ongelooflijk avontuur, waar er nog volop ruimte is voor persoonlijke groei & scholing
  • Vind je het daarnaast ook nog leuk om trainingen te geven? Dan krijg je deze kans erbij (geen must!), want naast onze online marketing ontzorging, biedt Kingsberry ook gepersonaliseerde opleidingen aan.
  • Plaats van tewerkstelling is Herentals (Herenthout).

Solliciteren voor deze functie?

Vul het onderstaande formulier in!

    Upload hier jouw CV in PDF*