Vacature: Grafisch ontwerper met marketing interesse

Kom jij ons team versterken?

Kingsberry is een snel groeiend online marketing bureau met een diverse groep klanten, van internationaal actieve bedrijven tot sterke lokale KMO’s. Van nationale adverteerders op TV en Radio tot regionale campagnes die onze klanten zeer concreet ondersteunen in groei.

Wij zijn momenteel op zoek naar nieuw grafisch talent. Dus ben jij een grafisch ontwerper met interesse in online marketing die op een wervende manier nieuwe campagnes uit de grond kan stampen?

Dan zoeken wij jou!

Wie zoeken wij?

Ben je een grafisch ontwerper of grafisch sterke marketeer met ervaring in minimum twee van volgende pakketten: WordPress, Photoshop, After Effects, Premiere, (Avid), Indesign, Illustrator.

Heb je bovendien kennis van HTML/CSS?

Werk je gestructureerd, op een gedisciplineerde manier en kan je dit koppelen aan allerlei taken? Je werkt zelfstandig maar je bent ook sterk in teamverband?

Jij voelt je geroepen? Solliciteer dan nu voor de job en wie weet, kom jij ons team in Antwerpen of Zandhoven versterken!

Kingsberry is een online marketing bureau met een diverse groep klanten, van internationaal actieve bedrijven tot sterke lokale KMO’s. Van nationale adverteerders op TV en Radio tot regionale campagnes die onze klanten zeer concreet ondersteunen in groei.

Wij verwachten van jou:

Wat Kingsberry jou te bieden heeft?

Naast een uitgebreid takenpakket en een super tof team bieden wij jou:

Solliciteren voor deze functie?

Vul het onderstaande formulier in!