Jobstudent Online Marketing

Wil jij deel uitmaken van het allertofste marketingteam (al zeggen we het zelf) en je analytische skills inzetten om onze online campagnes naar een hoger niveau te tillen? Ben je op zoek naar een uitdagende job- of werkstudentenpositie waarin je jezelf kunt ontwikkelen en tegelijkertijd een heleboel plezier kunt hebben? Dan ben je bij Kingsberry aan het juiste adres!

Een job waarin je uitgedaagd wordt met enorm veel variatie?

Uitdagende projecten, een inspirerende werkomgeving en een hecht team waar jouw groei en succes centraal staan. Wil je een blik achter de schermen? Download de brochure!

Solliciteer nu supersnel

Geef je carrière een boost bij Kingsberry

Welk marketingtalent zit in jou verborgen?

Let it loose bij Kingsberry

Kingsberry is een bruisend marketingbureau gevestigd in Zandhoven, op slechts 20 minuten van Antwerpen. Als jobstudent online marketing kom je terecht in een superleuk team waarin je de ruimte krijgt om je creativiteit en talenten te ontplooien.

  • Ondersteuning bieden aan ons marketingteam (het allercoolste team, zoals eerder vermeld) met allerlei analytical stuff, zoals het gebruik van Google Analytics. Geen zorgen, je hoeft geen whizzkid te zijn, maar basiskennis van online marketing en analytische tools is een pluspunt.
  • Je helpt actief mee aan het opzetten en uitvoeren van campagnes op diverse platforms, zoals Facebook, Instagram, Google en nog veel meer. Je bent een ware digitale duizendpoot die niet bang is om nieuwe dingen uit te proberen.
  • Een nieuw idee of inzicht wordt toegejuicht. Niks wordt hier de kop ingedrukt. Knoppen, die drukken wij in!
  • Elke dag leer je iets nieuws bij. Nieuwe digitale tools of marketingtechnieken: bij Kingsberry ben je als eerste mee.

Checklist

Ben jij wie we zoeken?

Pick me, pick me!

Wat wij je kunnen geven: